Trabzonspor'da Abdullah Avcı, Kerem Şen'in Kiralanmasını İstiyor

23.12.2022 - 09:20 | Son Güncellenme: 23.12.2022 - 09:40

Trabzonspor'da Abdullah Avcı, planlamada bulunmayan oyuncularla yolların ayrılmasını istiyor. Bursaspor'dan transfer edilen genç Kerem Şen kiralanabilir.

Trabzonspor'da Abdullah Avcı, Kerem Şen'in Kiralanmasını İstiyor

Spor Toto Süper Lig'in son şampiyonu Trabzonspor, 2022 Dünya Kupası'nın ardından ilk lig maçına Fenerbahçe karşısında çıkıyor. Zorlu mücadelenin hazırlıklarına devam eden Bordo-Mavililer'de teknik direktör Abdullah Avcı, forma şansı bulamayan oyuncular için yeniden bir kadro planmasına başladı.

Kerem Şen orta sahada forma bulamıyor

Fanatik'in haberine göre geçtiğimiz Ocak ayında Bursaspor'dan transfer edilen Kerem Şen'in Trabzonspor'daki geleceği belli olacak. Kalabalık orta saha rotasyonunda kendisine yer bulamayan genç futbolcu hakkında karar verildi. Abdullah Avcı, Kerem'in düzenli şekilde forma giymesini istiyor.

Başka takıma kiralanacak

Haberde Kerem Şen'in farklı bir takıma kiralık olarak gönderileceği ifade edildi. Karadeniz ekibi 20 yaşındaki genç futbolcunun gelişim gösterebileceği ve düzenli olarak forma şansı bulabileceği bir kulübe gitmesini istiyor.

İlgini Çekebilir
Flaş... Fenerbahçe'ye eski Beşiktaşlı geliyor, yıldız isim Beşiktaş'a gidiyor!
Habere Git

Teklifler başladı

Trabzonspor'un Kerem Şen hakkındaki bu yaklaşımı ise kulüplerin dikkatini çekti. Genç orta saha için Bordo-Mavili kulübe teklifler gelmeye başladı. Fırtına'nın bu transferdeki ana hedefi oyuncusunun düzenli forma şansı bulabilmesi olacak.

Galatasaray altyapısında başladı

14 Haziran 2002 doğumlu Kerem Şen, Galatasaray altyapısında futbola başladı. 2014'te Bursaspor altyapısına geçen merkez orta saha, Yeşil-Beyazlı ekibin alt yaş kategorilerinde forma giydi. 1.77 cm boyundaki genç futbolcu, 2020 yılında ise Bursaspor A Takımı'na yükseldi.

Bursaspor formasıyla 3 gol, 3 asist yaptı

Bursaspor forması ile 31 karşılaşmada forma giyen Kerem Şen, 3 kez rakip fileleri havalandırmayı başardı. 20 yaşındaki genç oyuncu 3 defa da takım arkadaşlarına gol pası verdi. Kerem Şen 7 maçta ise sarı kart gördü.

İlgini Çekebilir
Dursun Özbek TFF'ye seslendi: Benim şartlarımı rakiplerin altına getirmeyin
Habere Git

Trabzonspor'da henüz forma giyemedi

Ocak 2022'de 459 bin Euro bonservis bedeli karşılığında Trabzonspor'a transfer olan Kerem Şen, Bordo-Mavili formayla henüz maça çıkamadı. Spor Toto Süper Lig'in ilk 4 haftasında kadroda bulunan genç oyuncu, teknik direktör Abdullah Avcı'dan süre alamazken, devam eden haftalarda ise kadroya giremedi.

Avrupa Ligi kadrosuna yazılmadı

Trabzonspor, 3 galibiyet, 3 mağlubiyet ile tamamladığı UEFA Avrupa Ligi gruplarında ise genç futbolcusu Kerem Şen'in ismini UEFA listesine vermedi. Kadroda ismi yer almayan Kerem Şen, Avrupa maçlarında şans bulamadı.

Senin için hazırladığımız haberler