Trabzonspor'da Yusuf Erdoğan İle Yollar Ayrılıyor | Transfer Haberleri

11.12.2022 - 19:33 | Son Güncellenme: 11.12.2022 - 20:17

Trabzonspor haberleri... Süper Lig takımlarından Trabzonspor'da sol kanat oyuncusu Yusuf Erdoğan ile yolların ayrılacağı iddia edildi. İşte detaylar...

Trabzonspor'da Yusuf Erdoğan İle Yollar Ayrılıyor | Transfer Haberleri

AJANSSPOR-HABER

Trabzonspor, son hazırlık maçında dün Kasımpaşa ile 1-1 berabere kaldı. Karşılaşma sonrası Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı adeta ateş püskürdü. Genel olarak oyundan memnun olmayan tecrübeli teknik adam, "Hiçbir oyuncuyu beklemem. Trabzonspor’da kaynak var. Altyapıdan oyuncu alır oynatırım" dedi. Sinyali veren Avcı, bir oyuncu ile yollarını ayırma kararı aldı. İşte detaylar...

"Kimseyi beklemeyeceğim"

Sözlerine şöyle devam eden Avcı, "Oyunun anlarında doğru hareket etmeyen oyunculara mesajım olsun. Bütününde doğru işler var. Daha iyisini yapabilmek, her yerde yarışmak ve sonuç almak için, benim olduğum her yerde yarış vardır, Trabzonspor olduğu her yerde yarış vardır. Biz başardık, yine başarabiliriz. Bu inançla yola çıkacaklar, yüksek ve pozitif enerjide olacak herkes. Bunu sahaya hep beraber yansıtacak. Bu potansiyel var. Bende bunun baskısını yapacağım. Kimseyi beklemeyeceğim. Kim iyiyse ki öyle yaptık. Devreye girmek için zaman daraldı. Artık yarış başlıyor" ifadelerini kullandı.

"Bütünün parçası olmazsa bende dışında bırakırım"

Üç aydır devreye girmeyen performansların olduğunu söyleyen Avcı, "Antrenmanlarda enerjimiz yüksek çalışıyoruz. Bundan vazgeçmeyeceksin. Her zaman enerjini daha yukarıya çıkaracaksın. Oynamadığınız zamanlarda dahi takım için antrenmanı arkadaşına doğru vereceksin, onun performansını yukarıya çekeceksin. Trabzonspor’un iyi ve geniş kadrosu vardır, alternatifleri vardır 5 maç önce, 5 maç sonra fark etmez. Bu zamanı kaçırmamak lazım. Çok netim. Kolay kolay böyle net konuşmam. Ama sabır ve süre var. Trabzonspor’un ciddi sorumlulukları var. Sahada artık bu oyun; hem teknik, hem taktik, fiziksel ve zihinsel ve bütün olacaksın. Bütünün parçası olmazsa bende dışında bırakırım" şeklinde konuştu.

İlgini Çekebilir
10'lara yan bakılmıyor!
Habere Git

"Altyapıdan oyuncu alır oynatırım"

Gerekirse son olarak altyapıdan oyuncu alır oynatırım diyen Avcı, "Doğru olan anlar var, doğru olmayanlar var, 3-4 aydır devreye girmeyen, bireysel performansı artmayan oyuncular var. Kamp dönemi çok iyi geçti. Ben her maçı kazanmak isterim. Trabzonspor her yarışın içindedir. Herkes farkına varacak. Ben oyuncu beklemeyeceğim. Burası Trabzonspor. Oyuncu performansını artıracak. İçine girmek için her türlü gayreti; fiziksel, zihinsel, enerji olarak içine sokacak. İçine sokmayacaksa Trabzonspor’da kaynak var. Altyapıdan oyuncu alır oynatırım. Tescilli son şampiyondur. Her yarışın içinde var. Bunu net bir şekilde söylüyorum" diye konuştu.

Trabzonspor'da bir oyuncuyla yollar ayrılıyor

Öte yandan A Spor Trabzonspor muhabiri Yunus Emre Sel, Trabzonspor'da bir oyuncu ile yolların ayrılacağını açıkladı. Sel, bu oyuncunun da Yusuf Erdoğan olduğunu iddia etti.

Trabzonspor'da Yusuf Erdoğan devre arası ayrılıyor

Konuyla ilgili kendi YouTube kanalından bir açıklama yapan Sel, "Yusuf Erdoğan devre arası takımdan ayrılacak. Onun bir geri sayım seyirci var şu an itibarıyla. Bu kararı kendisi de aldı. Yönetim ve teknik ekipte kabul etti. Yusuf Erdoğan şu anda farklı takımlarla görüşüyor. 

İlgini Çekebilir
Çağla Büyükakçay pes etmedi, şampiyonluğa ulaştı!
Habere Git

Fırtına'da Yusuf Yazıcı da beklentileri karşılayamadı

Bireysel beklentiler arasında Yusuf Yazıcı'yı da saymak gerekiyor aslında. Çok büyük umutlarla geri döndü ama hem sakatlık süreci hem de forma bulduğunda göstermiş olduğu performans çok beklentileri karşılayamadı şu ana kadar" dedi. 

61 saat sitesinde yer alan habere göre; devre arası transfer döneminde Trabzonspor’dan ayrılığa hazırlanan Yusuf Erdoğan için Kasımpaşa ve Ankaragücü’nün girişimlerimleri olduğu öğrenildi. Trabzonspor öncesi Kasımpaşa forması giyen Yusuf Erdoğan transferde İstanbul ekibi ısrarcı davranıyor.

Trabzonspor'un Yusuf Erdoğan'a ödediği ücret

Bilindiği üzere, Yusuf Erdoğan 14 Ocak 2022 tarihinde Kasımpaşa'dan Trabzonspor'a transfer olmuştu. Erdoğan ile 3.5 yıllık sözleşme imzalayan Bordo-mavili takım, İstanbul ekibine sözleşme fesih bedeli olarak 2 taksit halinde toplam 500 bin Euro, oyuncuya ise 2021/22 futbol sezonu ikinci yarısı için 3.500.000.-TL, 2022/23 futbol sezonu için ise 7.000.000.-TL garanti ücret ödemişti.

Yusuf Erdoğan'ın Trabzonspor kariyeri

30 yaşındaki oyuncu 2013 yılında 1461 Trabzon'dan Trabzonspor A takımına yükselmiş ve 2017 yılına kadar forma giymişti. 2017 yılında takımdan ayrılan ve Bursaspor'a imza atan Erdoğan 2019 yılında ise Kasımpaşa'ya transfer oldu.

Trabzonspor ile toplamda 154 maça çıkan Yusuf Erdoğan 20 gol ve 14 asist kaydetti.

İlgini Çekebilir
Gençlerbirliği kötü gidişe dur diyemedi!
Habere Git

Denswil ve Djaniny yokları oynuyor

Sel ayrıca, sözleşmeleri uzatılan Denswil ve Djaniny'nin de geçen sezonki performansından çok uzakta olduğunu söyledi. Öte yandan, Yeşil Burun Adalı futbolcuya teklif gelmesi durumunda ise Trabzonspor yönetiminin de kadroda yer açabilmek için oyuncuyu satabileceği ifade edildi. 

31 yaşındaki oyuncunun bordo-mavili takımla olan sözleşmesi 2025 yılına kadar devam ediyor. Golcü oyuncu Fırtına ile çıktığı 85 maçta 20 gol ve 7 asist ile oynadı. 

Senin için hazırladığımız haberler