Avcı'nın ısrarla istediği isim: Guilherme!

18.11.2019 - 13:55 | Son Güncellenme: 18.11.2019 - 13:55

Sezona iyi bir giriş yapan Yeni Malatyaspor'un en etkili isimlerinden biri olan Guilherme'ye Süper Lig'in dev ekibi talip oldu. Bu sezon ligde oynanan maçlarda 4 gol atıp 6 da asist yapan Brezilyalı futbolcuyu, Abdullah Avcı yönetimindeki Beşiktaş transfer etmek istiyor.

Sözleşmesi İtalyan ekibi Benevento'da bulunan ve 2 yıldır Yeni Malatyaspor'da kiralık olarak forma giyen Guilherme'nin sarı-kırmızılı takımla 1 yıllık daha sözleşmesi bulunuyor.

Beşiktaş 3 milyon Euro'yu gözden çıkardı

Fanatik'in haberine göre; Beşiktaş serbest kalma maddesini 3 milyon Euro'ya kadar düşürmeyi ve transferi gerçekleştirmek için Yeni Malatyaspor'a sözleşmenin feshi için %25 pay vereceği iddia edildi.

Bu konuda Sarı-Kırmızılılar’dan olumlu yanıt alan Beşiktaş önümüzdeki günlerde Benevento ile masaya oturacak.

"Sezon sonuna kadar burada kalmasını istiyoruz"

Radyospor'da Spor Kazanı programına konuk olan Yeni Malatyaspor sportif direktörü Ali Ravcı, Guilherme iddiaları hakkında şunları söylemişti.

"Guilherme’nin sezon sonuna kadar burada olmasını istiyoruz elbette. Transferi söz konusu olan oyuncuların da önünü açtık ve kolaylık sağladık. Bu başkanın, yönetimin alacağı karara bağlıdır. Her oyuncu değerini bulduğunda biz bunu zaten değerlendiriyoruz."

Senin için hazırladığımız haberler