Abdullah Avcı Riva'daki TFF binasında

09.09.2023 - 18:36 | Son Güncellenme: 10.09.2023 - 13:05

Ermenistan ile 1-1 berabere kalan A Milli Takım'da Stefan Kuntz ile yolların ayrılacağı ve yerine Abdullah Avcı'nın getirileceği iddia edildi. İşte detaylar.

Abdullah Avcı Riva'daki TFF binasında

AJANSSPOR-HABER

A Millî Futbol Takımının, 1-0 geri düştüğü Ermenistan ile 1-1 berabere kalmasının ardından oklar teknik direktör Stefan Kuntz'a çevrildi. 

Kuntz'la yolların ayrılabileceği konuşuluyor

Kuntz ile yolların ayrılması gündemde. Daha önce de Alman teknik adamın gönderilmesi TFF başkanlık seçimleri öncesi masaya gelmişti. Ermenistan beraberliği sonrası Kuntz'la yolların ayrılabileceği konuşuluyor. 

Hakan Çalhanoğlu'nun eleştirileri de dikkat çekti

Yönetimden Hamit Altıntop dışında kimsenin destek vermediği Kuntz'u futbolcular da istemiyor. Ermenistan maçı sonrası Milli Takım kaptanı Hakan Çalhanoğlu'nun eleştirileri de dikkat çekti. 

İlgini Çekebilir
Fenerbahçe'de stadın ismi Fenerbahçe Mustafa Kemal Atatürk Stadyumu oldu!
Habere Git

Kuntz'un güvendiği tek isim Hamit Altıntop

Tek destekçi olarak kalan Hamit Altıntop'un konuyla ilgili olarak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'la görüşeceği ve o görüşmeden çıkacak sonuca göre karar verilebileceği öğrenildi. Kuntz'un da görevde kalmasıyla ilgili tek Hamit Altıntop'a güvendiği bildirildi. 

Milli Takımda teknik direktör adayları

A Millî takım için Fatih Terim, Abdullah Avcı ve Sergen Yalçın adı geçiyor. Abdullah Avcı ve Sergen Yalçın, milli takım teknik direktörlüğünu isterken, ayrılış sürecinden sıkıntı yaşamasına karşın Terim'in de bu göreve talip olduğu belirtildi.

Abdullah Avcı, Riva'da

TRT Spor'un deneyimli muhabiri Barış Yurduseven ise, Abdullah Avcı ve ekibinin Türkiye Futbol Federasyonu'nun Riva'daki merkezinde olduğunu yazdı.

İlgini Çekebilir
Nihat Özdemir'e Fenerbahçe yolu kapandı
Habere Git

Avcı'nın Riva'ya niye gittiği belli oldu

A Milli Takım'ın Avrupa Şampiyonası grup eleme maçında evinde Ermenistan ile 1-1 berabe kalması sonrası teknik direktör Stefan Kuntz yine tartışma konusu oldu. Bugün Abdullah Avcı'nın Türkiye Futbol Federasyonu'nun (TFF) Riva'daki merkezine gitmesi de "Kuntz gidiyor" iddialarına neden oldu. Ama gerçek başka çıktı.

Avcı hakemlere seminer verdi

Abdullah Avcı, Riva'da hakemlere yönelik bir seminerde konuşma yapmaya gitti. Milli maçlar nedeniyle verilen arada Merkez Hakem Kurulu, hakemlere yönelik çeşitli seminerler düzenliyor. Avcı da bugün bu seminerlerden birine katılmak için Riva'ya gitti.

Son olarak Trabzonspor'u çalıştıran ve Bordo-Mavili takımda şampiyonluk yaşayan 60 yaşındaki teknik adam, geçen sezon alınan kötü sonuçlar sonrası görevinden ayrılmıştı.

Mehmet Büyükekşi: "Konunun Milli Takım'la en ufak bir alakası yok"

Öte yandan ünlü gazeteci Candaş Tolga Işık, konuyla ilgili paylaşımda bulundu. Işık, "Az önce TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi ile konuştum, "Abdullah Avcı günler önceden planlanmış bir MHK konferansı için Riva'ya geldi. Konunun Milli Takım'la en ufak bir alakası yok. Kaldı ki şu an ne bir hoca arayışımız var ne de öyle bir görüşmemiz." ifadelerini kullandı.

Senin için hazırladığımız haberler