Bundesliga devi Bayern Münih'ten Fenerbahçeli Arda Güler'e transfer kancası

16.10.2022 - 15:01 | Son Güncellenme: 16.10.2022 - 15:19

Bundesliga ekibi Bayern Münih, Fenerbahçe'deki yükselen performansıyla transfer radarlarına giren 17 yaşındaki Arda Güler'i yakından takip edecek. İşte detaylar

Bundesliga devi Bayern Münih'ten Fenerbahçeli Arda Güler'e transfer kancası

AJANSSPOR - HABER

Fenerbahçe'nin göz bebeği Arda Güler, transferde devleri peşinde sürüklüyor. Fenerbahçe altyapısından yetişerek A takıma kadar yükselen ve süre aldığı dakikalarda gösterdiği performansla günden güne adından daha da çok söz ettiren 17 yaşındaki genç yıldız Arda Güler için transfer dedikodularının ardı arkası kesilmiyor.

Bayern Münih'ten Arda Güler'e yakın takip

Bu sezon AEK Larnaca maçıyla birlikte ikinci kez ilk onbirde şans bulan genç oyuncu, yeteneklerini yine sergiledi ancak bu kez mücadelesiyle de fark yarattı. AEK Larnaca maçında kusursuz oynayan Arda; 11 ikili mücadele, 1 hava topu kazandı. 3 top kaptı, 2 pas arası yaptı. Top rakibe geçtiğinde adamını sürekli kovalayıp, baskı yaparak defanstaki arkadaşlarını rahatlattı. 17 yaşındaki futbolcu süre aldığı dönemlerde kendini göstermek için elinden geleni yaparken, kısa sürede gösterdiği performansla ismini şimdiden Avrupa'ya duyurdu. Avrupa'nın önemli kulübü Bayern Münih, devre arasında transfer etmek için genç yıldızı yakından takip ediyor.

Öte yandan Alex'in veliahdı olarak gösterilen Arda Güler'i başta Arsenal ve Liverpool olmak üzere, İngiliz ekiplerinin de takibe aldığı iddia ediliyor.

Avrupa devleri de Arda Güler'i transfer etmek istiyor

Öte yandan Alex'in veliahdı olarak gösterilen Arda Güler'i Bayern Münih'in dışında hem Almanya'dan hem de İngiltere, İspanya ve İtalya'dan birçok kulübün takibe aldığı ilerleyen haftalarda daha fazla kulübün temsilcisinin Fenerbahçe'nin maçlarını izlemeye gelmesinin beklendiği iddia ediliyor.

İlgini Çekebilir
"Fenerbahçe'yi de yenerek hak ettiğimiz sıralara çıkmak istiyoruz"
Habere Git

Arda Güler'in bu sezonki istatistikleri

Geçen sezon Süper Lig'de 12 maçta toplam 284 dakika forma giyen Arda 3 gol ve 3 asistle oynadı. Daha çok Fenerbahçe'nin genç takımında görev yapan 17 yaşındaki yıldız, burada çok daha başarılı bir performans ortaya koydu.

Güler sırasıyla Vitor Pereira, İsmail Kartal ve Jorge Jesus gibi hocalar tarafından sahaya sürüldü. 597 dakikada 5 gol, 5 asist yapan 17 yaşındaki futbolcu, Fenerbahçe’nin Süper Lig tarihinde gol atan en genç futbolcusu oldu. Arda Güler’in sarı-lacivertlilerle Haziran 2025’e kadar sözleşmesi bulunuyor.

Senin için hazırladığımız haberler