Avrupa devi Fenerbahçe'nin yıldızına talip oldu

29.09.2024 - 13:25 | Son Güncellenme: 29.09.2024 - 13:40

Fenerbahçe'de bu sezon performansıyla dikkat çeken Hırvat kaleci Dominik Livakovic'e İtalya'dan talip çıktı. İşte detaylar...

Avrupa devi Fenerbahçe'nin yıldızına talip oldu

Geçtiğimiz sezon zaman zaman performansıyla eleştirilen Hırvat kalecisi Dominik Livakovic, Jose Mourinho yönetiminde adeta yeniden doğarak yeni sezonda sarı lacivertli takımın öne çıkan isimlerinden biri oldu.

Avrupa'dan talibi çıktı

Fenerbahçe'nin geçtiğimiz sezon başında Dinamo Zagreb'den 6.65 milyon Euro karşılığında kadrosuna kattığı 29 yaşındaki file bekçisine Avrupa'nın dev takımı talip oldu.

Napoli, Meret'in yerine Livakovic'i istiyor

Sabah'ın haberine göre, kalecisi Alex Meret'in sezon sonunda bitecek olan sözleşmesini yenilemeyi düşünmeyen İtalya Serie A ekibi Napoli, Dominik Livakovic için Fenerbahçe'ye bir teklif yapmaya hazırlıyor.

Beklenen teklif gelirse transfer gerçekleşebilir

Haberin detayında, Fenerbahçe'nin beklentilerini karşılayan bir teklif gelmesi halinde Livakovic'i sezon sonunda satmaya sıcak baktığı aktarıldı.

11 maçta 13 gol yedi

Fenerbahçe ile olan sözleşmesi 2028 Haziran ayı sonunda bitecek olan 29 yaşındaki Hırvat kaleci, bu sezon 11 resmi maçta kaleyi korurken 4 maçta kalesini gole kapattı. Livakovic bu maçlarda 13 gol yedi.

Hırvatistan Milli Takımı'nın kalesini de 59 kez koruyan Dominik Livakovic'in güncel piyasa değeri ise 11 milyon euro olarak gösteriliyor.

Senin için hazırladığımız haberler