Avrupa devinden transferde Ali Akman planı!

03.11.2020 - 10:27 | Son Güncellenme: 03.11.2020 - 10:29

Süper Lig'de daha önce şampiyonluk yaşayan, şu anda ise TFF 1. Lig'de mücadele eden Bursaspor'un genç golcüsü Ali Akman'a Avrupa'nın çeşitli takımları transferde ilgi gösteriyor. Bayern Münih, Ali Akman'ı transfer edecek mi? İşte son gelişmeler...

Avrupa devinden transferde Ali Akman planı!

AJANSSPOR-HABER

TFF 1. Lig ekiplerinden Bursaspor'da forma giyen ve 8 maçta 7 gol 1 asistlik performans gösteren Ali Akman ile ilgili bir transfer iddiası ortaya atıldı. Ali Akman'a hangi Avrupa devi transfer için ilgi gösteriyor? İşte detaylar...

Ali Akman'a Bayern Münih ilgi gösteriyor

Fanatik'te yer alan habere göre; 18 yaşındaki golcüye Alman ekibi Bayern Münih yakından ilgi gösteriyor. Genç yıldızı alıp tecrübe kazanması için kiralamayı düşünen Alman ekibinin bir yetkilisini milli maçlar sebebiyle verilen arada Bursa’ya göndereceği belirtildi.

Bursaspor ile Ali Akman'ın sözleşmesi ne zaman bitecek?

Ali Akman’ın Bursaspor ile olan sözleşmesi sezon sonunda sona eriyor. Bursaspor'un, genç futbolcunun sözleşmesini uzatması için tekrar görüşme yapması beklenirken Avrupa’nın devleri de Ali Akman’ı gözüne kestirdi.

Ali Akman için en yüksek teklif ne kadar?

Geride bıraktığımız dönemde Ali Akman'a hem yurt içi hem de yurt dışından çeşitli teklifler olduğu, en yüksek teklifi 350 bin Euro ödemeyi kabul eden bir Avrupa kulübünün önerdiği gündeme gelmişti. Bursaspor'un söz konusu teklifi reddettiği Bursa yerel basınına da yansımıştı.

Senin için hazırladığımız haberler