Avrupa devleri paylaşamıyor! Zeki Çelik için 15 milyon Euro

02.06.2021 - 17:23 | Son Güncellenme: 02.06.2021 - 17:59

Fransa Ligi’nde Lille ile şampiyonlukm yaşayan milli sağ bek Zeki Çelik, transferde İngiliz ve İtalyan kulüplerinin hedefi oldu. İşte detaylar…

Avrupa devleri paylaşamıyor! Zeki Çelik için 15 milyon Euro

AJANSSPOR-HABER

Bu sezon Lille’in kazandığı şampiyonlukta büyük pay sahibi olan Zeki Çelik, EURO 2020’nin ardından takımından ayrılabilir. Milli futbolcumuzun adı Avrupa’nın önde gelen kulüpleriyle geçiyor. 

Manchester United'dan Zeki'ye 15 milyon Euro

Başarılı sağ bek hakkında son olarak Daily Mail'de flaş bir iddia yer aldı. Kishan Vagela imzalı habere göre Manchester United, Mehmet Zeki Çelik için 13 milyon sterlinlik (15 milyon euro) bir teklifte bulundu.
 

Serie A şampiyonu Inter de transfer yarışında

İngilizler Manchester United'ın bu transferde Premier Lig’in diğer büyük kulüpleri Arsenal ve Tottenham ile yarış halinde olduğunu belirtti. Bununla beraber İtalya Serie A'nın şampiyonu Inter'in de Zeki Çelik için devrede olduğu iddia edildi.

Transferi EURO 2020'den sonra belli olacak

Daily Mail'deki haberde, A Milli Takım'ın EURO 2020 kadrosunda da bulunan Zeki Çelik'in turnuvadaki performansına göre transferinin netlik kazanacağı vurgulandı.
Ayrıca başarılı sağ beki hangi takımın neden istediği de açıklandı.

Zeki Çelik'i hangi takım, neden istiyor?

Buna göre Manchester United, Wan-Bissaka ile rekabeti artırmak adına Mehmet Zeki Çelik'e yöneldi. Arsenal, Bellerin'in Real Betis'e transfer olma durumu sebebiyle milli yıldızın peşine düştü. Inter ise Achraf Hakimi'nin PSG'ye transfer olma ihtimalini göz önünde bulundurarak Zeki’ye kanca attı.
 

Zeki Çelik'in Lille'deki performansı

24 yaşındaki Mehmet Zeki Çelik, Ligue 1 şampiyonu Lille’de bu sezon 35 maça çıktı. Milli futbolcumuz bu karşılaşmalarda 4 gol atıp 3 de asist yaptı. 

Senin için hazırladığımız haberler