Konyaaltı Belediyespor-İzmir Büyükşehir Belediyespor EHF Kupası Maçı Ertelendi

10.02.2023 - 11:07 | Son Güncellenme: 10.02.2023 - 11:10

Türkiye’de tüm spor organizasyonları ikinci bir açıklamaya kadar durdurulurken, Konyaaltı Belediyespor ile İzmir Büyükşehir Belediyespor arasında oynanacak EHF Kupası, çeyrek final maçına da erteleme kararı çıktı

 Konyaaltı Belediyespor-İzmir Büyükşehir Belediyespor EHF Kupası Maçı Ertelendi

KORAY GEÇGEL – AJANSSPOR

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Türkiye’deki tüm ulusal spor organizasyonlarının ikinci bir açıklamaya kadar durdurulduğunu açıklamasının ardından, benzer bir karar da Avrupa Hentbol Federasyonu’ndan geldi.

Konyaaltı Belediyespor-İzmir Büyükşehir Belediyespor maçı ertelendi

Avrupa Hentbol Federasyonu, EHF Kupası çeyrek finalinde Türk derbisine sahne olacak Konyaaltı Belediyespor ile İzmir Büyükşehir Belediyespor arasındaki çeyrek final mücadelesini ertelendi.

Ne zaman oynanacağı net değil

Pazar günü oynanması ve Konyaaltı Belediyespor’un ev sahipliği planlanan karşılaşma için kulüplerle temas kuran Avrupa Hentbol Federasyonu, karşılaşmanın oynanmayacağını duyurdu. 

İlgini Çekebilir
Acı haber geldi! 3 sporcu daha hayatını kaybetti
Habere Git

Mücadelenin yapılacağı tarih için net bir karar henüz alınmazken, Türkiye Hentbol Federasyonu ile Avrupa Hentbol Federasyonu’nun temas halinde olduğu ve kararın bu şekilde alınacağı öğrenildi. Eşleşmenin rövanş karşılaşması da 18 ya da 19 Şubat tarihinde oynanacaktı.

Saygı duruşu yapılacak

Türkiye’de yaşanan deprem felaketi için Avrupa mücadelelerinde saygı duruşu yapılacağı ifade edildi. Avrupa Hentbol Federasyonu (EHF), ülkemizde meydana gelen depremde hayatını kaybedenler için, EHF Avrupa Ligi'nde oynanacak maçların tamamından önce birer dakikalık saygı duruşu yapılmasına karar verdi.

İlgini Çekebilir
Depremde 18 bin 342 vatandaşımız hayatını kaybetti
Habere Git
Senin için hazırladığımız haberler