Telekom Baskets Bonn Koçu Iisalo ve Yıldız Oyuncu TJ Shorts Fransa Yolcusu

19.05.2023 - 15:56 | Son Güncellenme: 19.05.2023 - 17:56

Basketbol Şmapiyonlar Ligi şampiyonu Telekom Baskets Bonn'un koçu Tuomas Iisalo ve oyun kurucusu TJ Shorts'un yeni rotası EuroCup oluyor.

Telekom Baskets Bonn Koçu Iisalo ve Yıldız Oyuncu TJ Shorts Fransa Yolcusu

AJANSSPOR-HABER

FIBA Basketbol Şampiyonlar Ligi'ni kazanarak Avrupa basketbolunda dikkatleri üzerine toplayan Telekom Baskets Bonn'un dikkat çeken isimleri önemli takımların radarına girdi.

Yılın en iyileri oldular

Telekom Baskets Bonn'un 40 yaşındaki genç koçu Basketbol Şampiyonlar Ligi'nde yılın koçu seçilirken, 25 yaşıdanki guard TJ Shorts ise hem normal sezonun hem de Final Four'un en değerli oyuncusu ödülünü aldı.

Rota EuroCup hedef EuroLeague

Alman gazeteci Rupert Fabig'in haberine göre koç Tuomas Iisalo, EuroCup'ın Fransız temsilcisi Paris Basketball ile önümüzdeki sezon itibariyle geçerli olacak 2 yıllık bir sözleşmeye imza attı. Rus ekibi Lokomotif Kuban'dan teklif alan yıldız guard TJ Shorts'un da koçu ile beraber Paris Basket'in yolunu tutması bekleniyor. Fransız ekibinin önümüzdeki yıllarda EuroLeague için mücadele etmesi bekleniyor.

İlgini Çekebilir
Basketbol Şampiyonlar Ligi'nde şampiyon Bonn!
Habere Git

EuroLeague ekiplerini solladılar

Tuomas Iisalo yönetimindeki Telekom Baskets Bonn; Bayer Münih, ALBA Berlin gibi EuroLeague ekiplerinin yer aldığı Almanya Ligi'nde normal sezonu 34 maçta 32 galibiyet ile lider tamamlayarak adını play-off'a yazdırdı.

Şampiyonun yolcuğu bugün başlıyor

Normal sezonu ilk sırada tamamlayan Telekom Baskets Bonn play-off etabında 8. Chemnitz 99 ile eşleşti. İki ekip arasındaki serinin ilk maçı bugün saat 21.30'da başlayacak.

Senin için hazırladığımız haberler