Avrupa'nın tek yenilmez kulübü "Son bir şarkı" istiyor

23.12.2021 - 13:22 | Son Güncellenme: 23.12.2021 - 13:34

Avrupa'nın tek yenilmez kulübü Sakaryaspor, TFF 2. Lig'de verdiği şampiyonluk yarışında taraftarını, Sivas Belediyespor maçına video ile davet etti.

Avrupa'nın tek yenilmez kulübü "Son bir şarkı" istiyor

Spor Toto 1. Lig'de ilk yarının son hafta maçı için Sivas Belediyespor'u konuk edecek olan Sakaryaspor, taraftarını sosyal medya hesabında paylaştığı güzel bir video ile davet etti.

Avrupa'da tek

Ligde 42 puanla zirvede bulunan Sakaryaspor, tarihi sezonlarından birini geçiriyor. Geride kalan 18 haftada hiç mağlubiyet almayan Yeşil-Siyahlılar, Avrupa'nın 7 büyük liginde henüz yenilgisi olmayan tek takım ünvanına sahip.

18 karşılaşmada 12 galibiyet, 6 beraberlik alan Sakaryaspor, ilk yarının son haftasında, evinde Sivas Belediyespor'u konuk ediyor. Topladığı 34 puan ile 3. sırada yer alan Sivas ekibi, Sakaryaspor'un serisini sonlandırmak için sahada olacak.

Sosyal medyadan video yayınlandı

Sakaryaspor, bu tarihi istatistiğini korumak için taraftardan destek bekliyor. Çok iyi bir hava yakalamış olan takım, ilk yarının son haftasında da puan kaybetmeyerek, devre arasına namağlup girmenin peşinde.

Sakaryaspor sosyal medya ekibi, bu hedeflerine yönelik taraftara çağrıda bulunmak adına, Twitter hesabından bir video yayınladı. Taraftarı, Sivas Belediyespor maçına davet eden video, taraftarlarca beğeniyle karşılandı.

Yayınlanan videoda, "Şampiyonluk yolundaki en önemli maçlarımızdan biri olan Sivas Belediyespor maçına tüm taraftarımızı davet ediyoruz. Sizden son bir şarkı istiyoruz!" denildi.

Senin için hazırladığımız haberler