Benfica'nın gözdesi Darwin Nunez Avrupa'nın yeni yıldızı

21.04.2022 - 10:02 | Son Güncellenme: 21.04.2022 - 10:09

Benfica'nın 22 yaşındaki golcüsü Darwin Nunez Şampiyonlar Ligi ve Portekiz Ligi'nde gösterdiği performans ile Avrupa'nın gözde oyuncuları arasına girdi. İşte detaylar...

Benfica'nın gözdesi Darwin Nunez Avrupa'nın yeni yıldızı

Avrupa futbolunda son yıllara damgasını vuran Kylian Mbappe ve Erling Haalan'da bir rakip çıktı. 

Borussia Dortmund forması giyen Haaland ile PSG'nin yıldızı Mbappe'nin hangi takıma imza atacağı merakla beklenirken, Benfica'da gösterdiği performansla yıldızı parlayan Darwin Nunez, Avrupa'nın dev kulüplerini peşine takmayı başardı.

Arsenal, M.United ve Barça peşinde

Şampiyonlar Ligi ve Portekiz Ligi'nde gösterdiği performansla Arsenal, Manchester United ve Barcelona gibi kulüplerle anılmaya başlayan Darwin Nunez, yıldız golcüleri de geride bıraktı.

İlgini Çekebilir
Daily Mail bombayı patlattı! İşte Haaland'ın yeni takımı
Habere Git

Yeni cevher Nunez

Benfica'nın Uruguaylı yıldızı Darwin Nunez bu sezon gösterdiği harikulade performansla dünya devlerini peşine takmayı başardı.

22 yaşındaki santrfor Şampiyonlar Ligi'nde 6, Portekiz Ligi'nde 25 gol attı. Nunez, Devler Ligi'nde Barcelona ve Liverpool'a ikişer gol atarken, Bayern Münih ve Ajax ağlarını da sarstı.

Mbappe ve Haaland'ı geride bıraktı

Chelsea, Manchester United ve Paris Saint-Germain'i peşine takan Darwin Nunez, Avrupa liglerinde skora en çok etki eden isim oldu. Nunez her 90 dakikada 1 skora etki ediyor.

NTV Spor'un AS gazetesine dayandırdığı haberde, 1.14 ortalamayla zirvede kendisine yer bulan Nunez'i, Lewandowski, Patrick Shick, Haaland, Benzema, Immobile, Ben Yedder, Mbappe, Vlahovic ve Terrier takip etti.

Senin için hazırladığımız haberler