Hentbol Haberleri: Aydın Hentbola Ev Sahipliği Papıyor

06.01.2023 - 18:00 | Son Güncellenme: 06.01.2023 - 18:08

Hentbol Son Dakika Haberleri: Aydın Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, Okullar Arası Hentbol Genç Erkek-Kız Bölge Grup Müsabakaları düzenleniyor. Detaylar...

Hentbol Haberleri: Aydın Hentbola Ev Sahipliği Papıyor

AJANSSPOR HABER

Aydın Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, Aydın'da Okullar Arası Hentbol Genç Erkek-Kız Bölge Grup Müsabakaları düzenleme kararı aldı. Karşılaşmaların başlama ve sona erme tarihleri de belli oldu. Detaylar...

Turnuva başladı

Aydın, Okullar Arası Hentbol Genç Erkek-Kız Bölge Grup Müsabakalarına ev sahipliği yapmaya başladı. 5-7 Ocak 2023 tarihleri arasında Aydın Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından Kuyucak Atatürk Spor Salonu’nda organize edilen Hentbol Genç Erkek-Kız Bölge Grup Müsabakaları görkemli açılış seremonisiyle başladı.

Aydın Gençlik ve Spor İl Müdürü Cenap Fillikçioğlu, turnuvanın öncesinde açıklamalarda bulundu. Fillikçioğlu, "Spor Şehri Aydın’da birçok spor dalında ev sahipliği yaptık. Bugün de ilimizin ev sahipliğinde Kuyucak Atatürk Spor Salonunda gerçekleşen müsabakalarda tüm takımlarda yarışan sporculara, antrenörlerine ve hocalarına başarılarılar diliyorum" ifadelerine yer verdi.

Müsabakalara kızlardan 9 takım, erkeklerden 11 takım katılım sağlarken, kız ve erkek takımlar için farklı illerden gelen sporcular bölge şampiyonu olmak için mücadele edecek.

Malatya'da tamamlandı

Yeşiltepe Spor Salonunda yapılan, Genç Erkekler Hentbol İl Birinciliği müsabakaları tamamlandı. 10 kulübün katıldığı müsabakalar sonunda, Büyükşehir Belediye Spor Kulübü birinci, Spor Lisesi de ikinciliği elde etti. Dereceye giren takımlara kupa ve madalyaları takdim edildi.

Genç Erkekler Hentbol İl Şampiyonasında birincisi olan Büyükşehir Belediye Spor Kulübü, bölge şampiyonasında Malatya’yı temsil edecek.

Senin için hazırladığımız haberler