Başakşehir'de Junior Caiçara'ya af çıktı

01.10.2021 - 17:05 | Son Güncellenme: 01.10.2021 - 17:17

Süper Lig ekiplerinden Medipol Başakşehir'de kadro dışı bırakılan Junior Caiçara, yönetim ve Aykut Kocaman'dan özür dileyince affedildi. İşte detaylar

Başakşehir'de Junior Caiçara'ya af çıktı

AJANSSPOR-HABER

Başakşehir'de kadro dışı bırakılan Junior Caiçara'nın cezası sona erdi. Turuncu-lacivertliler bir açıklama yaparak, Brezilyalı oyuncunun takıma döndüğünü duyurdu. 

Caiçara bir şans daha istedi

Başakşehir'in açıklamasında, 3. hafta oynanan Konyaspor maçının ardından sosyal medya paylaşımda bulunan Caiçara'nın yönetim kurulu ve Aykut Kocaman'dan özür dilediği duyuruldu. Deneyimli sağ bekin kendisimne bir şans daha verilmesini istediği belirtildi. 

Pazartesi takıma katılacak

Bunun üzerine Junior Caiçara'nın durumunun teknik ekipten gelen talep doğrultusunda değerlendirildiği ve affedilmesine karar verildiği vurgulandı. Brezilyalı futbolcu, 4 Ekim Pazartesi gününden itibaren takımla çalışmalara başlayacak.

Aykut Kocaman'ı eleştirdi

Sezona peşe peşe kötü sonuçlarla başlayan Başakşehir’de Caiçara, “Savunmayı düşünerek oynadığımızı herkes biliyor fakat biz geçmişte böyle oynamıyor, her rakibi eşit görüp saldırıyorduk. Ve bu bize şampiyonluğu getirmişti. Şu anda tüm sistemi değiştirmenin anlamı yok. Bu benim fikrim. Mesajımdan rahatsız olanlardan özür dilerim ama hislerim böyle” eleştirisinde bulunmuştu.

Senin için hazırladığımız haberler