Aykut Kocaman'dan Samsunspor iddialarına cevap

27.09.2023 - 22:17 | Son Güncellenme: 28.09.2023 - 00:02

Son dakika haberleri | Süper Lig ekibi Samsunspor'da teknik direktör adaylarının başında gelen Aykut Kocaman açıklama yaptı. İşte tüm detaylar...

Aykut Kocaman'dan Samsunspor iddialarına cevap

Trendyol Süper Lig'in yeni takımı Samsunspor, teknik direktör Hüseyin Eroğlu ile yollarını ayırdı. Kırmızı-Beyazlı kulüp yeni teknik direktör arayışlarına başladı.

Samsunspor'un yeni hoca adayları arasında yer alan Aykut Kocaman, Play Spor'a konuştu. Aykut Kocaman, Samsunspor iddiaları hakkında açıklama yaptı.

"Çalışmayı düşünmüyorum"

Teknik direktör Aykut Kocaman, Samsunspor'da teknik dirtektörlüğe getirileceği iddiaları hakkında "Çalışmayı düşünmüyorum" ifadelerini kullandı.

İlgini Çekebilir
Yüksel Yıldırım-Sergen Yalçın pazarlığında neler yaşandı?
Habere Git

Başkan, Sergen Yalçın'la görüştüklerini açıkladı

Öte yandan Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım, teknik direktör Sergen Yalçın ile görüştüklerini açıklamıştı.

Samsun, Eroğlu ayrılığını böyle duyurmuştu

Samsunspor'un Eroğlu ile yol ayrılığını duyurduğu açıklamada, "11 yılın ardından Süper Lig hasretine son veren Şampiyonluğumuzun mimarlarından Teknik Direktörümüz Hüseyin Eroğlu ile bugün yapılan görüşmelerin ardından iyi niyet ve profesyonellik çerçevesinde karşılıklı olarak yollarımızın ayrılması konusunda mutabakata varılmıştır. Kıymetli Hüseyin Eroğlu'na, Samsunsporumuza yaptığı katkılar ve yaşattığı mutluluklar için teşekkür eder, bundan sonraki kariyerinde başarılar dileriz" denilmişti.

Senin için hazırladığımız haberler