Aynı golcü Beşiktaş ve Trabzonspor'un gündeminde

18.09.2020 - 23:01 | Son Güncellenme: 18.09.2020 - 23:03

Beşiktaş Transfer Haberleri... Trabzonspor Transfer Haberleri... Zulte Waragem'de forma giyen Burundi asıllı İngiliz forvet Beşiktaş ve Trabzonspor'un transfer gündeminde yer alıyor. Peki İngiliz forvet Saido Berahino bu sezon kaç gol attı ve geçmiş sezon istatistikleri neler? Transferin detayları ve daha fazlası haberimizde yer alıyor...

Aynı golcü Beşiktaş ve Trabzonspor'un gündeminde

Zulte Waragem'de forma giyen Burundi asıllı İngiliz forvet Saido Berahino, Beşiktaş ve Trabzonspor'un transfer gündeminde yer alıyor. 

Futbolcunun Türkiye temsilcisi Murat Erdoğan, Radyospor'da Özgür Sancar'a yaptığı açıklamada, "Daha önceki senelerde Fenerbahçe'nin de transferini istediği bir oyuncuydu. Ama bir türlü anlaşma sağlanamadı. Türkiye yetkileri bende. Bugün Saido ile ilgili bir görüşme yaptık. Beşiktaş ve Trabzonspor'la görüştük. Belli bir yere kadar gelindi. Ancak şu ana kadar kesin sonuç çıkmadı. Görüşmelerimiz devam ediyor. Anadolu kulüpleri de onu istiyor. Oyuncunun hangi takımın yapısına uygun olduğunu düşünerek karar vereceğiz. Ama yakında çözülür. Bana göre Trabzonspor'un kadro yapısı içerisinde çok önemli işlev görür. Britanya'dan gelen oyuncuların Trabzonspor'da başarılı olduğu gördük yıllar içerisinde... Eddie Newton'un orada olması bu olguyu daha da pekiştiriyor. Berahino için Trabzonspor'un yapısının daha uygun olduğunu düşünüyorum. Trabzonspor'da böyle düşünüyorum sanırım. Kulübü Zulte Waragem, yeni bir stat yapıyor. Kendi imkânları ile yapıyorlar. Bu çok maliyetli bir iş Bu nedenle Beranhino'yu elden çıkarmadan belli bir süre kiralık vermeyi planlıyorlar" dedi.

Saido Berahino kimdir?

Saido Berahino, 4 Ağustos 1993 doğumlu forvet oyuncusu. 27 yaşındaki golcü sağ ayağını kullanıyor. Berahino kariyerinde daha önce West Bromwich, Northampton Town, Brentford, Peterborough, Stoke City ve Zulte Waregem formaları giydi.

Berahino'nun performansı

Geçtiğimiz sezon Belçika ekibi Zulte Waregem formasıyla 22 maçta 8 gol atan Berahino, 2020-2021 sezonunda (bu sezon) ise çıktığı 5 maçta 1 gol kaydetti.

Senin için hazırladığımız haberler