Transfer haberleri | Oğuzhan Özyakup'tan Trabzonspor'a mesaj

10.04.2022 - 13:57 | Son Güncellenme: 10.04.2022 - 14:43

Beşiktaş ile sezon sonunda sözleşmesi bitecek olan Oğuzhan Özyakup, Abdullah Avcı'ya mesaj yollayarak Trabzonspor'a transfer olmak istediğini bildirdi.

Transfer haberleri | Oğuzhan Özyakup'tan Trabzonspor'a mesaj

AJANSSPOR - HABER

Beşiktaş'ın yeni teknik direktörü Valerien Ismael, sezon sonunda sözleşmesi bitecek olan tecrübeli oyuncu Oğuzhan Özyakup ile gelecek sezon çalışmak istemediğini yönetime bildirdi. Özyakup ise sezon sonu biten sözleşmesini uzatmayarak ayrılma kararını verdi. Milli futbolcu için Trabzonspor rotası gözüktü.

Oğuzhan Özyakup, Trabzonspor ile Şampiyonlar Ligi'nde oynamak istiyor

Akşam'ın haberine göre Ligi şampiyon bitirmesi muhtemel olan Trabzonspor ile Şampiyonlar Ligi'nde oynamak isteyen, Abdullah Avcı yönetiminde de kendisini geliştireceğini düşünen 29 yaşındaki orta saha için Karadeniz ekibi biçilmiş kaftan.

Abdullah Avcı da Oğuzhan Özyakup'u istiyor

Trabzonspor cephesinde de durum aynı. Öyle ki Oğuzhan hem Avcı'nın eski öğrencisi, hem bonservisi elinde, hem Dorukhan gibi katkı sağlama ihtimali yüksek hem de gelecek sezon düşecek olan yabancı sayısı sebebiyle avantajlı durumda. Kısaca bu transfer iki taraf için de 'kazan-kazan' şeklinde. 

Oğuzhan Özyakup'un performansı

2012 yılında Arsenal U21 takımından Beşiktaş'a 500 bin Euro bonservis bedeliyle transfer edilen Oğuzhan, 2020 yılında Feyenoord'da kiralık olarak forma giymişti. Bu sezon 17 kez Beşiktaş forması giyen Oğuzhan'ın sadece 1 asisti bulunuyor. Yıldız futbolcu, Süper Lig'de şimdiye kadar 226 maça çıkarken 29 gol ve 41 asist yaptı.

Senin için hazırladığımız haberler