Son Dakika Haberleri | Adana Demirspor'da 6. ayrılık resmileşti! Sözleşmesi feshedildi

29.01.2024 - 16:35 | Son Güncellenme: 29.01.2024 - 16:49

Trendyol Süper Lig ekibi Adana Demirspor'da devre arası transfer döneminde ayrılan futbolcuların sayısı 6'ya yükseldi. Senegalli futbolcu Badou Ndiaye'nin sözleşmesi feshedildi. İşte detaylar...

Son Dakika Haberleri | Adana Demirspor'da 6. ayrılık resmileşti! Sözleşmesi feshedildi

AJANSSPOR - HABER

Adana Demirspor'da kış transfer döneminde yaşanan yaprak dökümü sürüyor. Mavi lacivertlilerde yolların ayrıldığı 6. isim Senegalli orta saha oyuncusu Badou Ndiaye oldu.

Resmi açıklama geldi

Mavi Şimşekler, resmi sosyal medya hesabından yapılan açıklamada şu ifadeler yer aldı:

"Profesyonel futbolcumuz Badou Ndiaye ile karşılıklı anlaşarak yollarımızı ayırmış bulunuyoruz. 
Ndiaye'ye kulübümüze verdiği hizmetlerden dolayı teşekkür eder, bundan sonraki kariyerinde başarılar dileriz"

6. ayrılık oldu

Adana Demirspor'da devre arasında takımdan ayrılan futbolcu sayısı 6'ya yükseldi. Güney ekibinde sözleşmeleri feshedilen Jonas Svensson Beşiktaş'a, Younes Belhanda Al-Shamal'a ve Bünyamin Balat ise Adana 1954 FK'ye transfer oldu. Ayrıca Arber Zeneli ve Kevin Rodrigues'in sözleşmeleri de karşılıklı anlaşılarak sonlandırıldı.

 

 

Erol Bulut'un öğrencisi olacak

Erol Bulut'un çalıştırdığı İngiltere Championship ekibi Cardiff City, Adana Demirspor'dan ayrılan Badou Ndiaye ile prensip anlaşmasına vardı. Senegalli yıldıza, Süper Lig'den Samsunspor ve Pendikspor talip olmuştu.

Türkiye'de 5 kulüpte forma giydi

Badou Ndiaye, Süper Lig'de sırasıyla Ankaraspor, Galatasaray, Trabzonspor, Fatih Karagümrük ve Adana Demirspor formalarını giydi. Bu takımlarda 206 maça çıkan 33 yaşındaki tecrübeli orta saha, 34 gol ve 30 asistlik performans sergiledi.

Adana Demirspor karnesi

2022-2023 sezonunda Yunanistan takımı Aris'ten Adana Demirspor'a bedelsiz olarak transfer olan 33 yaşındaki futbolcu, mavi lacivertli forma altında 44 maça çıktı. Bu karşılaşmaların 40'ına ilk 11'de başlayan Ndiaye, 8 kez gol sevinci yaşadı ve 5 kez de gol pası verdi. Senegalli futbolcu 7 sarı kart görürken, kırmızı kart görmedi.

Senin için hazırladığımız haberler