Ayrılmaz ikili yine aynı takımda mı buluşacak?

09.08.2021 - 17:02 | Son Güncellenme: 09.08.2021 - 17:13

Transferde Gökhan Gönül’ü renklerine bağlayan Çaykur Rizespor’un, Fenerbahçe’nin kadro dışı bıraktığı Caner Erkin’e de teklif yaptığı öne sürüldü.

Ayrılmaz ikili yine aynı takımda mı buluşacak?

AJANSSPOR-HABER

Gökhan Gönül ile Caner Erkin yıllardır kader arkadaşlığı yapan Türk futbolunun önemli iki beki. Tam 11 yıl aynı takımda oynayan ikiliden önce Gökhan Gönül’ün sözleşmesindeki uzatma opsiyon kullanılmayınca Fenerbahçe’yle yolları ayrıldı.
 

Caner Erkin kulüp arıyor

Ardından Caner Erkin de sarı-lacivertliler tarafından kadro dışı bırakılarak kendisine takım bulması istendi. Daha önce 4 sezon boyunca Beşiktaş’ta da beraber oynayan ikilinin yolları bir daha kesişebilir. 

Rizespor'la görüşmelere başladı

Rize’nin yerel yayın organlarından Kaçkar Tv, Çaykur Rizespor’un Caner Erkin’e teklifte bulunduğunu bildirdi. Habere göre Karadeniz ekibi, Caner Erkin ile görüşmelere başladı.     

Gökhan Gönül'ü renklerine bağladılar 

Çaykur Rizespor yeni sezon öncesi Fenerbahçe’den ayrılan Gökhan Gönül’e de kucak açmış ve 36 yaşındaki sağ bekle 2 yıllık sözleşme imzalamıştı. 

Fenerbahçe ve Beşiktaş'tan sonra

Yeşil-mavililerin şimdi sol bekini de Caner ile takviye edip etmeyeceği merak konusu. Eğer bu transfer gerçekleşirse Çaykur Rizespor, Fenerbahçe ve Beşiktaş’tan sonra savunmanın kanatlarında Gökhan Gönül-Caner Erkin ikilisini kullanan üçüncü takım olacak.  

Alper Potuk da Çaykur Rizespor'da

Teknik direktörlüğünü Bülent Uygun'un yaptığı Karadeniz ekibi bu sezon ayrıca yolu Fenerbahçe’den geçen bir başka deneyimli futbolcu Alper Potuk’u da kadrosuna katmıştı.

Gökhan Gönül ve Caner Erkin'in birlikte oynadığı sezonlar

* 2010-2016 Fenerbahçe
* 2016-2020 Beşiktaş
* 2020-2021 Fenerbahçe

 

Senin için hazırladığımız haberler