Aziz Yıldırım, Aykut Kocaman ve futbolcular bir araya geldi!

17.11.2017 - 17:10 | Son Güncellenme: 17.11.2017 - 17:10

Aziz Yıldırım, Aykut Kocaman ve futbolcular bir araya geldi!

Fenerbahçe'de hafta sonu oynanacak Demir Grup Sivasspor maçı öncesi Aziz Yıldırım, Aykut Kocaman ve futbolcular bir araya geldi.

SAMANDIRA ÇIKARTMASI

KOCAMAN FUTBOLCULARLA BİR ARAYA GELDİ

Kocaman “Bu kadroya güvendiğimi her yerde söyledim. Sizler çok karekterli ve yetenekli çok başarılı kadrosunuz. Eğer isterseniz bu puan farkını kapatırsınız. Şampiyon olursunuz. Sadece problemimiz burada içeride her şeyi masaya yatırmalı ve çözmeliyiz. Kendi içimizde her şeyi halletmeliyiz. Yeni bir sayfa açmalıyız.' dedi.

YILDIRIM, KOCAMAN İLE KONUŞTU

Aziz Yıldırım, Aykut Kocaman ile bir araya geldi. "Önce ve sana olan güvenimi hep söyledim gene söylüyorum. Sana güveniyorum Aykut Hoca.. Senin ne kadar kırıldığını ve üzüldüğünü çok iyi biliyoruz. Biz senin yanındayız. Bütün zorlukların üstesinden birlikte geleceğiz." diye destek verdi.

YLDIRIM, TAKIM İLE BİR ARAYA GELDİ

"Bundan sonra beraber hareket edin. Siz çok iyi kadrosunuz. Eğer takım olursanız birlikte mücadele ederseniz sıkıntıların üstesinden gelirsiniz. Artık puan kaybedecek lüksümüz kalmadı. Bunu siz de çok iyi biliyorsunuz. Sivas maçı çıkış maçınız olsun." dedi

Hedef 1 milyon projesine destek veren taraftarlar takıma çiçek verdi.Taraftarlar sonra Aykut Kocaman’a "Hocam size ve takıma ve çok nazar değiyor.” diyerek nazar boncuğu hediye ettiler.

Senin için hazırladığımız haberler