"Aziz Yıldırım'ın heykelini diksinler"

10.04.2017 - 00:31 | Son Güncellenme: 10.04.2017 - 00:31

AJANSSPOR -  Beyaz Tv yorumcularından Sinan Engin, Beşiktaş’ta ortaya koyduğu başarılı performansla dikkat çeken Atiba’ya övgüler yağdırdı. Engin, Kanadalı futbolcuya ödül verilmesi gerektiğini savundu ve futbolcunun heykelinin dikilmesi gerektiğini ifade etti.

“ATIBA’YI ÖDÜLLENDİRİN”

Engim, ”Futbolcular aralarında toplanıp araba falan almalı Atiba’ya… Yöneticilere de sesleniyorum. Atiba’yı ödüllendirin. Hiçbir futbolcu gocunmaz. Yıllardır bunu yapıyor. Beşiktaş Başkanı Fikret Orman’a söylüyorum ; hak ediyor bu çocuk. Örnek bir profesyonel. Ben Alex için de benzer şeyi söylemiştim.” diye konuştu.  

PANCU VE SERGEN YORUMU…

Öte yandan programın yorumcularından Rasim Ozan Kütahyalı ise Fenerbahçe derbisinde kaleye geçen Pancu’nun heykelinin dikilmesi gerektiğini savundu. Bu arada Kerim Durmaz ise, ”Sergen Yalçın Beşiktaş’ta daha fazla kalsaydı, onun da heykeli dikilebilirdi” dedi.

AHMET ÇAKAR NE DEDİ?

Eski hakem ve yorumcu Ahmet Çakar’dan da “heykel” konusunda dikkat çeken bir açıklama geldi. Çakar, “Galatasaray’da Fatih Terim’in heykeli dikilmeli. Heykelde tabi farklı bir yeri gösterecek.” yorumunda bulundu.

"AZİZ YILDIRIM'IN HEYKELİ DİKİLSİN!"

Ahmet Çakar'ın bu yorumunun ardından tekrar sözü alan Rasim Ozan Kütahyalı. "Galatasaray Aziz Yıldırım'ın heykelini diksin. Galatasaray'ı 1 numaraya getirip oturtan sayın Aziz Yıldırım'dır. Yazın bunu" ifadelerini kullandı. 

YASAL UYARI : BU HABER AJANSSPOR.COM TARAFINDAN YAZILMIŞTIR. KAYNAK GÖSTERİLMEDEN KULLANILAMAZ…

Senin için hazırladığımız haberler