Babel: ''Bazen teknik direktörler size çocuk gibi davranırlar''

16.08.2020 - 20:25 | Son Güncellenme: 16.08.2020 - 20:30

Son dakika transfer haberleri... Fulham ve West Bromwich'in talip olduğu iddia edilen Galatasaray futbolcusu Ryan Babel, açıklamalarda bulundu. İşte detaylar...

Babel: ''Bazen teknik direktörler size çocuk gibi davranırlar''

DIŞ HABER - AJANSSPOR

Galatasaray’ın Fulham’dan kadrosuna kattığı ve geçtiğimiz sezonun ikinci yarısını Ajax’ta kiralık olarak geçiren Ryan Babel, İngiliz ekibini çalıştıran Scott Parker’ın performansına övgü yağdırdı.

33 yaşındaki futbolcunun, bu sezon yeniden İngiltere Premier Lig’e yükselen Fulham’a dönebileceği iddia edilmişti. İşte tüm detaylar…

Babel, ‘’Futbolculuğu iyi olan birinin teknik direktörlüğünün de iyi olması her zaman soru işaretidir ama Scott Parker ile çalıştığım için şanslıyım. Antrenörlük tarzından, onun iyi bir lider olabileceğini anlamıştım. Tecrübeli oyunculara yaklaşımı da çok doğruydu’’ dedi.

’Bazen teknik direktörler size çocuk gibi davranırlar’

Hollandalı futbolcunun ‘Bazen teknik direktörler size çocuk gibi davranırlar’ sözleri ise dikkat çekti. Tecrübeli oyuncu, ‘’Scott Parker’ın bize yaklaşımı çok doğruydu. İyi bir denge sağladı. Genç futbolcularla konuşma ve onlara yardım etme sorumluluğunu da bize verdi’’ şeklinde konuştu.

İngiliz ekipleri peşinde

Galatasaray’daki maaşında indirime gitmeyen Ryan Babel’in adı, yeniden eski kulübü Fulham ile anılıyor. Öte yandan 33 yaşındaki Hollandalı’ya bu sezon Premier Lig'e yükselen Slaven Bilic'in takımı West Bromwich'in talip olduğu iddia ediliyor.

Senin için hazırladığımız haberler