Babel'in gol sevinci olay oldu!

18.03.2019 - 14:00 | Son Güncellenme: 18.03.2019 - 17:00

Babel'in gol sevinci olay oldu!

Ara transfer döneminde Beşiktaş'tan ayrılarak Premier Lig ekibi Fulham'a transfer olan Ryan Babel, Liverpool'a attığı golün ardından Ada basınının gündemine oturdu.

Eski takımı Liverpool ile oynayacakları maç öncesinde The Times'a konuşan yıldız futbolcu, rakip takımda oynayan vatandaşı Virgil van Dijk için "Onun zayıf bir noktası var. Ne olacağını söylemeyeceğim. Premier Lig'deki hiç kimsenin bundan haberdar olduğunu zannetmiyorum." demişti.
Dün Liverpool'un 2-1 kazandığı maçın 74'üncü dakikasında ise van Dijk'ın kafayla kalecisi Alisson Becker'e gönderdiği pasta araya giren 32 yaşındaki futbolcu topu boş kaleye göndererek skoru 1-1'e getirdi.

Fanatik'in haberine göre golden sonra elini havaya kaldırarak sevinmeyi reddeden yıldız isim, karşılaşma sonrasında ise bunun nedenini "Eski kulübüme saygım var. Liverpool'u bir taraftar olarak destekliyorum." cümleleriyle açıkladı.

Ada medyasının asıl merak ettiği konuysa Babel'in van Dijk'ın hatasını değerlendirerek vatandaşının zayıf noktasını gösterip göstermediğiydi.
Babel, Sky Sports'un konuyla ilgili sorusu üzerineyse "Hayır, zayıf noktası bu değildi. O pozisyonda ben bir kumar oynadım. Kalecinin topu kontrol edemeyeceğini beklemiyordum. Bu yüzden biraz şanslıydım." ifadelerini kullandı.
Senin için hazırladığımız haberler