Bafetimbi Gomis: 'Fatih Terim bizim için bir baba gibi...'

07.03.2018 - 13:14 | Son Güncellenme: 07.03.2018 - 13:14

Bafetimbi Gomis: 'Fatih Terim bizim için bir baba gibi...'

BeİN SPORTS'un VIP programına konuk olan Bafetimbi Gomis, kulüple ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

 

Elimden geleni yapmaya devam edeceğim

Burada yaptığım etkileyici başlangıcı Türkiye'deki ortama hızlı alışmama bağlıyorum. Çok büyük ve tarihi bir Türk kulübündeyim. Tutkulu ve Avrupa'nın eşsiz takımlarından biri. Burada bana güven veren de işleri daha kolay idare etmemi sağladı. Takım olarak da benim için iyi oynandığında Karabükspor maçı gibi elimden gelenin en iyisini yapıyorum.

Hep hazırdım

Sezon başı hazırdım. Marsilya ile Ligue 1'de 21 gol attığım iyi bir sezondan sonra bu performansta kalarak kendimi doğrulamak benim için önemliydi. 

Taraftar bambaşka


Dünya'nın her yerinde Türk kulüplerinin şevk ve tutkularını görüyordum. Galatasaray'a gelmeden önce bundan endişem vardı ama dışarıdan gözüken büyük tutkunun içeride de aynı olduğunu gördüm.

Beşiktaş çok güçlü bir ekip

Bence her ligin kendine has özellikleri var ama Türkiye gerçekten tahmin edilenden çok çok iyi bir lig. İyi bir yapı var ve yeni gelen isimlerden de faydalanıyorlar. Tutkulu bir otam var. Monaco karşısında Beşiktaş'ın ne kadar iyi ve güçlü bir ekip olduğunu Şampiyonlar Ligi arenasında gördük.

Bizim için baba gibi

Fatih Terim ligi çok iyi tanıyan ve bizim için kolaylaştıran birisi. Bize sürekli güven veren bu ekiple en iyi neyin yapılacağını bilen birisi. Bir Türk kulübüyle Avrupa kupası kazandı ve Türk futbol tarihinde en bilinen antrenör. Ancak buraya gediğimde adaptasyonumu sağlayan lige alıştıran İgor Tudor'u unutmuyorum. Ancak Fatih Terim'in gelişiyle deyim yerindeyse adeta şarj olduk. O bizim için bir baba gibi. Herkesin önünde burdan ona teşekkür ediyorum.

Senin için hazırladığımız haberler