Yüksel Yıldırım: Galatasaray'ın Aldığı Bakambu'da Bir Sürü İş Dönmüş

25.07.2023 - 23:02 | Son Güncellenme: 25.07.2023 - 23:05

Yılport Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım, çarpıcı açıklamalar yaptı. Yıldırım, "Bakambu'ya ilk teklifi biz verdik. Galatasaray 1.5 milyon vermiş ama arkasında imza paraları, bir sürü işler..." dedi.

Yüksel Yıldırım: Galatasaray'ın Aldığı Bakambu'da Bir Sürü İş Dönmüş

AJANSSPOR HABER

Trendyol Süper Lig'e yıllar sonra yeniden dönen Yılport Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım, Galatasaray'ın transfer ettiği Cedric Bakambu'ya ilk teklifi kendilerinin yaptığını ama bir sürü işin döndüğünü öne sürdü. 

"Bakambu'da bir sürü şeyler dönmüş"

Kanal S'ye konuşan Yıldırım, "Galatasaray, Bakambu'yu aldı. İlk teklifi yapan bizdik ama dediler ki 'O, Ortadoğu ile görüşüyor. Dubai Al Nasr takımıyla anlaştı, 2.5 milyon Euro'. Arada bir sürü şeyler dönmüş. Karısı orada yaşamak istemiyor. Galatasaray'a gidiyor..." dedi.

"Bakambu'da görünen 1.5 milyon ama"

Bakambu'nun Galatasaray'dan aldığı ücrete dair de yorum yapan Yıldırım, "Galatasaray'a gidiyor ama görünen 1.5 milyon Euro ama arkasında imza paraları, diğer şeyler, bonuslar... Uçuyor gidiyor. Biz nasıl yarışacağız" diye konuştu.

İlgini Çekebilir
Zaniolo 5 dakikada Cim Bom'u rahatlattı!
Habere Git

Galatasaray'ın Bakambu'ya vereceği ücret

Galatasaray, Kamuyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) yaptığı Al-Nasr Kulübü'ne 700.000 Euro bonservis ödeneceğini açıklarken, iki yıll sözleşme imzalanan Cedric Bakambu'ya ise sezon başına 1.5 milyon Euro verileceğini bildirdi. 

"Pelkas, karısı yüzünden olmadı"

Eski Fenerbahçeli Pelkas için çok uğraştığını da anlatan Yıldırım, "Karısı tıp okuyor. İstanbul'dan Atina'ya gidiş gelişim kolay. O yüzden benim verdiğim paranın altında Başakşahir'e gitti. Yani her şey para değil" dedi.

Yıldırım: "Hiç kimse de salak değil"

Samsunspor taraftarına da seslenen Yıldırım, "Birçok isimle görüşüyoruz ama imza atmadan net bir şey demiyorum. Görüşüyoruz, 1 ya da 2 forvet istiyoruz. Çünkü birçok pürüz çıkıyor. Ben güzel bir Samsunspor kuracağım. O kesin. Ama dediğim gibi, hiç kimse de salak değil" dedi.

"Başı kesik tavuk gibi dolaşıyorum"

Sezon başı 8-10 oyuncu almayı planlarken bugün ihtiyacın toplamda 12-13'e çıktığını kaydeden Yıldırım, "Ama limit var orada. Para yok ortada. Kurlar çıkıyor. Süre azaldı. Bir baskı var. Bütün kulüplerde. Herkes şaşkın. Kafası kopmuş takımlar gibi ortada dolaşıyorum" dedi.

Senin için hazırladığımız haberler