Bakasetas gemileri yaktı! Trabzon'u da ülkesini de reddetti

18.11.2023 - 12:07 | Son Güncellenme: 18.11.2023 - 12:14

Trabzonspor'un yıldız orta sahası Anastasios Bakasetas, yeni sözleşme teklifini ve AEK'dan gelen transfer teklifini reddetti. İşte hayalindeki ligler...

Bakasetas gemileri yaktı! Trabzon'u da ülkesini de reddetti

Bu sezon Trendyol Süper Lig'de beklentilerin altında kalan Trabzonspor, transfer dönemi yaklaşırken çalışmalarına başladı. Bordo-Mavili takım iç transferde de önemli adımlar atmayı hedefledi. Ertuğrul Doğan yönetimi, Anastasios Bakasetas ile bir araya geldi.

Trabzonspor Bakasetas'a yeni kontrat önerdi

Akşam'ın Yunan basınından aktardığı habere göre Trabzonspor, sezon sonunda sözleşmesi bitecek olan Anastasios Bakasetas'a 2 milyon Euro'luk kontrat önerdi.

Bakasetas Trabzonspor'u reddetti

Bakasetas, Trabzonspor'un yeni sözleşme teklifini reddetti. Haberde, Trabzonspor yönetimi ile oyuncu cephesinin tekrar bir araya gelerek masaya oturacağı kaydedildi.

İlgini Çekebilir
Uğurcan Çakır, Roma ile görüşüyor! Montella detayı...
Habere Git

AEK'yı geri çevirdi

Yıldız oyuncu ayrıca ülkesi Yunanistan'da AEK'nın transfer teklifini de geri çevirdi.

Kariyerinde Asteras Tripoli, Thrasyvoulos, Aris Selanik, Panionios ve AEK Atina gibi Yunan kulüplerde forma giyen Bakasetas, 2019'da Alanyaspor'a imza atarak Türkiye macerasına başlamıştı.

İtalya, İngiltere veya İspanya'da oynamak istiyor

Yunan futbolcu 2021 yılında 3 milyon Euro bonservis bedeli karşılığında Trabzonspor'a transfer oldu. 30 yaşındaki Bakasetas, İtalya, İngiltere veya İspanya gibi liglerde oynamak istiyor.

İlgini Çekebilir
Trabzonspor dev forvet için harekete geçti!
Habere Git

10 maçta 3 gol, 1 asist

Bakasetas, bu sezon Bordo-Mavili forma ile 10 maça çıktı. 3 kez rakip fileleri havalandırmayı başaran tecrübeli futbolcu, 1 defa da takım arkadaşlarına gol pası verdi.

Senin için hazırladığımız haberler