Trabzonspor'dan Anastasios Bakasetas Ferencvaros Maçı Öncesi Konuştu

07.09.2022 - 20:54 | Son Güncellenme: 07.09.2022 - 20:58

Trabzonspor'un yıldız orta sahası Anastasios Bakasetas, UEFA Avrupa Ligi'ndeki Ferencvaros maçı öncesi basın toplantısında açıklama yaptı. İşte detaylar.

Trabzonspor'dan Anastasios Bakasetas Ferencvaros Maçı Öncesi Konuştu

AJANSSPOR HABER

UEFA Avrupa Ligi H Grubu ilk maçında Ferencvaros ile karşı karşıya gelecek olan Trabzonspor'da yıldız orta saha oyuncusu Anastasios Bakasetas, açıklamalarda bulundu.

"Çok zor bir maç olacağının farkındayız"

Anastasios Bakasetas, "Yarın çok zor bir maç olacağının farkındayız. Tarihte çok başarılı olmuş bir takımla oynayacağımızın farkındayız. Biz deplasmanda oynayacağız. Rakibimiz ev sahibi olmanın avantajını sonuna kadar kullanacaktır. Biletlerin tamamının satıldığını biliyoruz." ifadelerini kullandı.

"Harika bir atmosfer bizi bekliyor"

Sözlerine devam eden Bakasetas, "Bu tür maçlar özeldir, Avrupa'da oynamak çok önemli. Özellikle Türk takımlarının son sezonlarda Avrupa'da kazanamadığını da düşünürsek Türk futbolu adına çok önemli bir maç oynayacağımızı biliyoruz yarın için. Trabzon'da rakibimizle ilgili neler yapmamız gerektiğini, rakibi nasıl karşılaşacağımızı, güçlü ve zayıf yönlerini çalıştık. Bunları nasıl oynayacağımızı biliyoruz. Zor bir maç olacak. Harika bir atmosfer bizi bekliyor." dedi.

Senin için hazırladığımız haberler