Bakır: "Daha güçlü bir Rizespor izlettireceğiz"

31.12.2019 - 15:07 | Son Güncellenme: 31.12.2019 - 15:08

Süper Lig ekiplerinden Çaykur Rizespor’da koltuğu sallandığı sıkça gündeme gelen teknik direktör İsmail Kartal ile yöneticiler görüşme gerçekleştirdi. Ancak; bu görüşmede ayrılık değil transfer stratejisinin masaya yatırıldığı ortaya çıktı.

Rizespor, İsmail Kartal ile devam ediyor

17 haftada 20 puan toplayarak ligin ilk yarısını 12.sırada tamamlayan Çaykur Rizespor, İsmail Kartal ile yola devam ediyor.

Hasan Yavuz Bakır: “Hocamız görevinin başında”

Radyospor’a konuşan Çaykur Rizespor Kulübü Basın Sözcüsü Hasan Yavuz Bakır, teknik direktör İsmail Kartal ile herhangi bir ayrılığın söz konusu olmadığını ifade etti. Bakır, “Hocamız görevinin başında. Ayrılık söz konusu değil. İkinci yarıda çok daha güçlü bir Rizespor izlettireceğiz” diye konuştu.

Yılmaz Bal: ”Ayrılığı değil, transferi görüştük”

Öte yandan Kulübün Sportif Direktörü Yılmaz Bal da Radyospor’a verdiği röportajda, ”Hocamız ile görüştük. Ama ayrılığı değil. Transfer stratejisini masaya yatırdık” dedi.

Rizespor’un devre arası transfer stratejisi

Ligin ikinci yarısında çok daha güçlü bir görüntü ortaya koymak isteyen Karadeniz ekibinin, devre arası transfer döneminde forvet başta olmak üzere 3 transfere imza atması bekleniyordu. Rizespor, Pazarspor’dan genç oyuncu Mithat Pala’yı renklerine bağladı. (AJANSSPOR)

Senin için hazırladığımız haberler