Bale'ın menajerinden Zidane'a sert cevap!

21.07.2019 - 17:25 | Son Güncellenme: 21.07.2019 - 17:25

Zidane'ın Bale'ın takımdan ayrılacağına yönelik açıklamasının ardından konuşan Galli yıldızın menajeri Jonathan Barnett, “Gareth hala dünyanın en iyi oyuncularından biri. Eğer o ayrılırsa Zidane ya da Madrid istediği için değil, kendi istediği için ayrılacak" dedi.

Uluslararası Şampiyonlar Kupası Turnuvası'nda Bayern Münih ile karşılaşan Real Madrid, sahadan 3-1 yenik ayrıldı.

Maç sonrasında açıklamalarda bulunan Fransız teknik adam, Bale'in geleceği ile ilgili flaş ifadeler kullandı.


Zidane, "Bale oynamadı çünkü çok yakında takımdan ayrılacak. Umarım yakım zamanda takımdan ayrılır. Bu herkes için iyi olacak. Onun yeni takımına transferi üzerinde çalışıyoruz." diye konuştu.

Gallerli oyuncu ile hiçbir problemi olmadığını dile getiren Zidane, "Onunla bir sorunum yok ama bazı şeylerin yerine oturması gerekiyor. Bir karar vermeliyim. Değişmek zorundayız. Ayrılık hem teknik adamın hem oyuncunun kararıdır." dedi.

Menajerinden cevap

Tüm bu gelişmelerin ardından açıklamada bulunan Bale'ın menajeri Jonathan Barnett, “Gareth hala dünyanın en iyi oyuncularından biri. Eğer o ayrılırsa Zidane ya da Madrid istediği için değil, kendi istediği için ayrılacak" ifadelerini kullandı.

İlginç istatistik

Öte yandan Zidane, Real Madrid forması altında 227 maça çıkarken 49 gol atıp 66 asist yaptı. Fransız yıldız takımıyla 6 kupa kazandı.

Galli Bale ilse 231 maçta 102 gol atarken 65 de asist yaptı ve 14 kupa kazandı.

Senin için hazırladığımız haberler