"Bana ana avrat küfür etti"

23.06.2020 - 00:59 | Son Güncellenme: 23.06.2020 - 00:59

"Bana ana avrat küfür etti"

Alanyaspor Başkanı Hasan Çavuşoğlu, Trabzonspor maçının ardından yaşanan gerginlik hakkında açıklamalarda bulundu. Trabzonspor Başkanı Ağaoğlu'nun kendisine küfür ettiğini söyleyen Çavuşoğlu, "Ahmet Ağaoğlu bana küfür ediyor, ben de ona 'Küfür etmeyin' dedim" dedi. (AHMET AĞAOĞLU'NUN AÇIKLAMALARINI OKUMAK İÇİN TIKLAYINIZ)

"Hayatımda böyle bir rezaleti ilk kez yaşıyorum"

Beyaz TV'ye konuşan Çavuşoğlu, "Futbolun her kademesinde bulundum. Hayatımda böyle bir rezaleti ilk kez yaşıyorum. Ahmet Ağaoğlu en büyük abime küfür etti. Hatta bana da vurmaya kalktı.

Ahmet Ağaoğlu, önüne gelene tekme tokat giriyordu. Ben böyle bir rezaleti ilk kez yaşıyorum. Hiçbir kulüp başkanı ile problemim olmaz, 1 gün ceza almadım, kimseye hakaret etmedim. Annemizden babamızdan aldığımız terbiyeye göre de ağzımızdan hiç küfür çıkmamıştır" ifadelerini kullandı.

"Hüseyin Çimşir, yöneticimize küfür etti"

Ağaoğlu'nun alkollü olduğunu söyleyen Çavuşoğlu, "Ben şikayetçi oldum, bana ana avrat küfür etti. Ben buna rağmen en ufak kötü bir laf etmedim. Ben Ağaoğlu'ndan şikayetçi oldum. Trabzonspor'un teknik direktörü Hüseyin Çimşir, bizim yöneticimize küfür etti.

"Ahmet Ağaoğlu alkollü müydü?"

Bizim ne kadar misafirperver olduğumuzu herkes bilir. Trabzonspor finalinde efendice maçımızı oynar döneriz. Yenilirsek tebrik ederiz. Benim yöneticilerim alkollü değildi. Ahmet Ağaoğlu alkollüydü, içki kokusundan midem bulandı" şeklinde konuştu.

Yasal uyarı: Bu haber Ajansspor.com tarafından yazılmıştır, kaynak gösterilmeden kullanılamaz.

Senin için hazırladığımız haberler