Bey Çimento Bandırmaspor Teknik Direktör İlker Püren İle 1,5 Yıllık Sözleşme İmzaladı

05.02.2023 - 19:11 | Son Güncellenme: 05.02.2023 - 19:40

TFF 1.Lig ekiplerinden Bey Çimento Bandırmaspor, Mesut Bakkal'dan boşalan teknik direktörlük görevine son olarak Sakaryaspor'u çalıştıran İlhan Püren'i getirdi.

Bey Çimento Bandırmaspor Teknik Direktör İlker Püren İle 1,5 Yıllık Sözleşme İmzaladı

AJANSSPOR-HABER

TFF 1.Lig ekiplerinden Bey Çimento Bandırmaspor geçtiğimiz gün Mesut Bakkal'dan boşalan teknik direktörlük görevine İlhan Püren'i getirdi. Kulüpten yapılan açıklamada "Hoş geldin İlker Püren!   Teknik Direktörlük görevimiz için İlker Püren ile 1.5 yıllık opsiyonlu anlaşma imzalanmıştır. Hocamıza yeni görevinin hayırlı olmasını diler, Bordo Beyazlı camiamızda başarılar dileriz." ifadelerine yer verildi.

Bakkal dönemi kısa sürdü

Bandırmaspor'un 13 Kasım'da göreve getirdiği Mesut Bakkal'ın görevi yalnızca 9 maç sürdü. Bu süreçte 1.78 puan ortalaması tutturan deneyimli çalıştırıcı Göztepe ve Denizlispor maçlarında art arda alınan mağlubiyetlerin ardından görevden ayrılmıştı.

Son olarak Sakaraya'yı çalıştırdı

İlker Püren son olarak Sakaryaspor'u çalıştırdı. 5 Ağustos'ta göreve gelen çalıştırıcı takımın başında yalnızca 8 maç kaldı ve ekim ayında ayrıldı. Püren bu maçlarda maç başı 1.50 puan ortalaması tutturdu.

İlgini Çekebilir
Bandırmaspor'da Mesut Bakkal bıraktı
Habere Git

Keçiören'de 1 yıl çalıştı

İlker Püren teknik direktörlük kariyerinin en uzun soluklu deneyimini Keçiörengücü'nde geçirdi. 2020-2021 arası 1 sezon Ankara ekibini ağıran Püren takımın başında 43 maç kaldı.

Play-off potasındalar

Bandırmaspor, 1.Lig'de 34 puanla 8. sırada yer alıyor. Bandırma'nın 7. sıradaki Sakaryaspor'la aynı puanda bulunuyor. Balıkesir ekibi 11 Şubat'ta ligde önümüzdeki hafta Keçiörengücü ile oynayacak.

Senin için hazırladığımız haberler