Banega'nın sözleşme fesih bedeli belli oldu! El yakıyor...

05.07.2019 - 16:19 | Son Güncellenme: 05.07.2019 - 19:19

Banega'nın sözleşme fesih bedeli belli oldu! El yakıyor...

Galatasaray’ın haftalardır kadrosuna katmak için uğraş verdiği Arjantinli futbolcu Ever Banega’nın, Sevilla ile olan sözleşmesinde özel bir madde bulunduğu ortaya çıktı.

 

Zorlaştıran açıklamalar artıyor

Sarı-kırmızılı taraftarları heyecanlandıran isimle ilgili İspanyol kulübünün yöneticilerinden son günlerde oyuncuyu kulüpte tutma isteğine ve transferi zorlaştırmaya yönelik açıklamalar gelirken, şimdi de bu madde ile ilgili gerçek gün yüzüne çıktı.

20 milyon euro maddesi

Skorer’in edindiği bilgiye göre kulübüyle bir yıl daha anlaşması bulunan 31 yaşındaki futbolcunun kontratında 20 milyon euro’ya serbest kalma maddesi bulunuyor.

Tek taksitte ödenmesi hükmü var

Yine bu 20 milyon euroluk bedelin tek taksitte bir kerede ödenmesi zorunluluğu bulunduğu öğrenildi. Bu paranın ödemesinin de La Liga’ya yapılacağı, oradan kulübe aktarılacağına yönelik prosedür bulunduğu belirlendi.

Lopetegui ‘kalsın’ dedi

Sevilla’nın yeni teknik direktörü Julien Lopetegui’nin de yönetim ile yaptığı görüşmede, oyuncunun takımda kalmasına yönelik istekte bulunduğu, Banega’nın kendi sisteminde önemli bir rol oynayacağını söylediği öğrenildi.

Takımla antrenmana çıktı

Sevilla, yeni sezon için çalışmalarına da başladı. Teknik direktör Lopetegui yönetiminde gerçekleştirilen ilk idmana Arjantinli futbolcu da katıldı. Banega’nın mavi saçlarıyla ilgi odağı olduğu aktarıldı.

Senin için hazırladığımız haberler