Barcelona golcüsünü buldu! Finalden sonra imzalıyor

21.05.2021 - 22:07 | Son Güncellenme: 21.05.2021 - 22:11

La Liga’da şampiyonluğu kaybeden Barcelona, yeni sezon için Manchester City ile sözleşmesi sona eren Sergio Agüero ile anlaştı. İşte detaylar…

Barcelona golcüsünü buldu! Finalden sonra imzalıyor

AJANSSPOR-DIŞ HABER

Barcelona’da beklenen golcü transferi sonunda gerçekleşiyor. Luis Suarez’in takımdan ayrılmasının ardından Uruguaylı’nın boşluğunu bir türlü dolduramayan La Liga devi, Sergio Agüero’da mutlu sona ulaştı.

Şampiyonlar Ligi finali bekleniyor

Sky Sports İtalya muhabiri Fabrizio Romano, ünlü forvetin Manchester City ile Chelsea arasında oynanacak Şampiyonlar Ligi finalinin ardından imza atacağını duyurdu. Arjantinli Agüero’nun Barcelona ile 2 yıllık anlaşma sağladığı belirtildi. 

Messi'nin istediği oldu

Bu sezon ikinci yarıda çıkış yakalasa da son hafta öncesi şampiyonluk şansını kaybeden Barça’da santrfor eksikliği en büyük etken olarak gösteriliyordu. Hatta Messi de Luis Suarez’in gönderilmesinden duyduğu mutsuzluğu ortaya koymuştu.

Memphis Depay da Barça yolunda

Vatandaşı ve Arjantin Milli Takımı’ndan arkadaşı olan Sergio Agüero’nun takıma katılmasında Lionel Messi’nin de etkili olduğu biliniyor. Barcelona’nın ayrıca, Lyon ile sözleşmesi biten Hollandalı forvet Memphis Depay'ı bitirmesinin an meselesi olduğu kaydediliyor. 

Agüero City'de 258 gol attı

32 yaşındaki Sergio Agüero, 10 sezon sonra veda etmeye hazırlandığı Manchester City’de 388 maça çıkarken toplam 258 gol attı. Bu sezonun büyük bölümünü sakat olarak geçiren Arjantinli forvet, 18 karşılaşmada 4 gol, 1 asistle yetindi. 

Senin için hazırladığımız haberler