Barcelona, İlkay Gündoğan'ı Değil Arda Turan'ı Transfer Etti

16.05.2023 - 13:25 | Son Güncellenme: 16.05.2023 - 13:40

Transfer haberleri... 2015 yılında İlkay Gündoğan ile anlaşan Barcelona'nın, bu kararından vazgeçtiği ve Arda Turan ile sözleşme imzaladığı ortaya çıktı.

Barcelona, İlkay Gündoğan'ı Değil Arda Turan'ı Transfer Etti

DIŞ HABER - AJANSSPOR

İspanya La Liga ekiplerinden Barcelona, ligin bitimine 4 hafta kala ezeli derbide Espanyol'u deplasmanda 4-2 mağlup etti ve şampiyonluğunu ilan etti.

Barcelona'da hedef İlkay Gündoğan

Gelecek sezon güçlü bir kadro kurmak için transfer çalışmalarını yürüten Katalan devi, ilk olarak Manchester City'de forma giyen ve sözleşmesi yıl sonu bitecek olan Türk asıllı Alman yıldız İlkay Gündoğan'ı kadrosuna katmak istiyor.

İlkay Gündoğan için flaş iddia

İspanya'da yayın yapan Mundo Deportivo, İlkay Gündoğan ile ilgili flaş bir iddia ortaya attı.

İlgini Çekebilir
Trabzonspor'da bir ayrılık daha! Anlaşma...
Habere Git

Barcelona 2015 yılında İlkay ile anlaştı ancak...

2015 yılında Ramon Adell başkanlığındaki Barcelona yönetim kurulunun, o dönem Borussia Dortmund'da forma giyen İlkay Gündağan'ın transferi için kulübüyle 20 milyon Euro'ya anlaşmaya vardı, hatta oyuncuyu sağlık kontrolünden geçirdiği belirtildi.

Transfer iptal oldu

Tüm işlemlerin Almanya'da gizlice gerçekleştiği ancak bu transferin daha sonra iptal olduğu ifade edildi.

İlkay Gündoğan'ın yerine Arda Turan

Çünkü, Ramon Adell yönetiminin bir başka Türk oyuncuyla daha anlaşmaya vardığı öğrenildi... Bu oyuncunun da Atletico Madrid forması giyen Arda Turan olduğu öğrenildi.

İlgini Çekebilir
Cimbom'un kapısı Nelsson için çalıyor! Bonservis belli...
Habere Git

Haberde, Katalan devinin İlkay Gündoğan'ın transferinden vazgeçtiği ve 34 milyon Euro bonservis bedeli karşılığında Arda Turan'ı o dönem kadrosuna kattığı belirtildi. 

Bilindiği üzere İlkay Gündoğan ise, yaklaşık 1 yıl sonra İngiliz ekibi Manchester City'ye 27 milyon Euro karşılığında transfer oldu. Bu sezon İngiliz ekibi ile 47 maça çıkan 32 yaşındaki orta saha oyuncusu 9 gol ve 7 asistlik performans sergiledi.

Senin için hazırladığımız haberler