Barcelona, Koeman ile anlaştı!

17.08.2020 - 15:43 | Son Güncellenme: 17.08.2020 - 15:51

Şampiyonlar Ligi'nden tarihi bir yenilgiyle elenen Bayern Münih'te teknik direktör değişikliği yaşanacak. Katalan ekibi yeni teknik direktörünü buldu. Ronald Koeman ile anlaşma sağlandı mı?

Barcelona, Koeman ile anlaştı!

DIŞ HABER-AJANSSPOR

İspanya Ligi'nde Barcelona'da taşlar yerinden oynamaya başladı. Katalan ekibinde Quique Setien hedef tahtasına oturtulmuştu. Barcelona'nın yeni bir teknik direktörle anlaşma sağladığı iddia edildi.

Ronald Koeman, Barcelona'ya dönüyor

ESPN'in haberine göre; Barcelona, teknik direktörlük görevi için eski futbolcusu, Hollandalı çalıştırıcı Ronald Koeman ile anlaştı. Ayrıca haberde Setien'in kesin olarak Barcelona'da devam etmeyeceği ve yeni çalıştırıcının Koeman olduğu ifade edildi. Koeman 1 hafta içinde resmi olarak da açıklanacak.

Xavi adaydı ama...

Bu arada, Barcelona'nın eski oyuncularından ve kaptanlarından Xavi Hernandez de teknik direktör adayları arasında gösterilmişti. Fakat; Xavi, yakın bir zamanda Al-Sadd ekibiyle sözleşme yenilemişti.

Barcelona hezimet sonrası karıştı

Son olarak Şampiyonlar Ligi çeyrek final maçında Bayern Münih'e 8-2'lik hezimet sonrasında Barcelona sert bir şekilde eleştirilmişti. Hatta, dünya futbolu ve Barcelona tarihinin en önemli isimlerinden Messi'nin ayrılabileceği dahi konuşuldu.

Ronald Koeman hangi takımları çalıştırdı?

57 yaşındaki Hollandalı çalıştırıcı, teknik adamlık kariyerine 1997-98'de Hollanda Milli Takımı'nda yardımcı antrenör olarak başlamıştı. Hemen sonrasında Barcelona'da yardımcı antrenörlük yapan Koeman, sırasıyla Vitesse, Ajax, Benfica, PSV, Valencia, AZ Alkmaar, Feyenoord, Southampton, Everton ve Hollanda Milli Takımı'nda görev yaptı.

Senin için hazırladığımız haberler