(Yazılı Özet) Granada - Barcelona maç sonucu 2-2

09.10.2023 - 00:14 | Son Güncellenme: 09.10.2023 - 00:16

İspanya La Liga'da 9. hafta mücadelesi heyecanı yaşandı. La Liga'nın devi Barcelona, deplasmanda Granada ile 2-2 berabere kaldı. Özet ve detaylar...

(Yazılı Özet) Granada - Barcelona maç sonucu 2-2

AJANSSPOR HABER

La Liga'da 9. hafta karşılaşmasında Barcelona, Granada deplasmanından 2-0 geriye düşmesine rağmen 2-2 berabere kaldı. Barça'da 16 yaşındaki Lamine Yamal attığı golle tarihe geçti.

Genç Yamal tarihe geçti

Barcelona'nın 16 yaşındaki yıldız adayı Lamine Yamal, 45+1. dakikada ağları havalandırmayı başardı. Yamal bu golle La Liga tarihinde bir maçta gol atan en genç futbolcu olarak tarihe geçti.

Zaragoza'dan duble

Granada forması giyen Bryan Zaragoza, Barcelona ağlarını iki kez havalandırmayı başardı. 22 yaşındaki genç futbolcu'nun bu sezon İspanyol ekibiyle 3 gol ve 1 asisti bulunuyor.

Kounde sakatlandı, Boey'e gün doğabilir

Fransa Milli Takımı'na Galatasaraylı Sacha Boey yerine alınan Barcelona'nın sağ bek oyuncusu Jules Kounde, maçın 44. dakikasında sakatlanarak oyundan çıktı. Fransız futbolcunun yerine Araujo oyuna dahil oldu.

Felix ofsayta takıldı

Dakikalar 90+4'ü gösterirken Joao Felix'in attığı gol ofsat nedeniyle iptal edildi.

Barcelona namağlup

Granada karşısında mağlubiyetten son dakikalarda attığı golle kurtulan Barcelona, ligdeki 9. maçından da yenilgisiz ayrılmayı başardı. Barcelona topladığı 21 puanla 3. sırada yer alıyor.

Senin için hazırladığımız haberler