(ÖZET) Mallorca- Barcelona Maç Sonucu: 0-1

01.10.2022 - 23:55 | Son Güncellenme: 02.10.2022 - 00:03

İspanya La Liga 7. haftasında Barcelona, deplasmanda Mallorca'nın konuğu oldu. Barca, Lewandowski'nin attığı golle maçı 1-0 kazandı. İşte maç özeti ve detaylar...

(ÖZET) Mallorca- Barcelona Maç Sonucu: 0-1

AJANSSPOR HABER

La Liga 8. haftasında Mallorca, kendi sahasında Barcelona'yı konuk etti. Karşılaşmayı konuk ekip Barcelona, 1-0 kazanarak maç fazlasıyla liderlik koltuğuna oturdu. Detaylar...

Robert Lewandowski liderliğe taşıdı

Ansu Fati'nin asisttinde topla buluşan Robert Lewandowski, karşılaşmanın 20. dakikasında Barcelona'yı 1-0 öne geçirdi. Karşılaşmanın ilk yarı ve ikinci yarısında başka gol olmadı ve Katalanlar maçı 1-0 kazanarak 3 puanı adına yazdırmayı başardı.

7 maç 9 gol

Barcelona'nın bu sene Bayern Münih'ten transfer ettiği Robert Lewandowski, La Liga'da 7. maçına çıktı. 34 yaşındaki golcü oyuncu 7. maçında 9. golünü atmayı başardı. Polonyalı oyuncu 2 de asist katkısı verdi.

İlgini Çekebilir
PSG'den Lionel Messi'ye yeni sözleşme! Barcelona...
Habere Git

Liderliği aldı

Barcelona, Mallorca karşısında aldığı 3 puanla liderlik koltuğuna oturdu. Puanını 19 yapan Barca, ikinci sırada yer alan Real Madrid'den koltuğu almayı başardı. Real Madrid'in ise 1 maç eksiği bulunmakta. 1 maç eksiği olan Real Madrid'in puanı 18.

Kendi sahasında Barcelona'ya 1-0 mağlup olan Mallorca'nın ise puanı 8 olarak kaltı. 10. sıraya yerleşen Mallorca, kendisin takip eden takımlardan 1 puan önde olurken 1 maçta fazlası bulunuyor.

Senin için hazırladığımız haberler