Barcelona'da Gerard Pique'den Almeria maçı sonrası emeklilik kararı

03.11.2022 - 20:56 | Son Güncellenme: 03.11.2022 - 21:06

Son dakika spor haberleri... Barcelona forması giyen Gerard Pique, cumartesi günkü Almeria karşılaşmasının ardından emekli olacağını açıkladı. İşte detaylar

Barcelona'da Gerard Pique'den Almeria maçı sonrası emeklilik kararı

AJANSSPOR - HABER

Barcelona ve İspanya Milli Takımı'nın futbolcusu olan Gerard Pique, Cumartesi günü oynanacak olan Barcelona-Almeria maçının ardından futbolu bırakacağını açıkladı.

Barcelona'da sayısız başarıya imza attı

Barcelona altyapısında yetiştikten sonra Manchester United'a transfer olan; 2008-09'da Barça'ya geri dönen Pique, Katalan ekibiyle sayısız başarıya imza atmıştı.

Bu sezon sadece 35 maçta forma giyen tecrübeli stoper, dört UEFA Şampiyonlar Ligi şampiyonluğu, sekiz La Liga şampiyonluğu, birer de Avrupa işe Dünya Kupası şampiyonluğu yaşamıştı.

Barcelona, Gerard Pique'nin emekli olmasını istiyordu

Barcelona yönetimi, yüksek maaşı nedeniyle Gerard Pique'nin emekli olmasını istiyordu. Öyle ki tecrübeli savunmacı emekli olmazsaydı, Barcelona iki sezonda Pique'ye 80 milyon euro ödemek zorunda kalacaktı.

İlgini Çekebilir
Lionel Messi, Barcelona'ya geri dönecek mi? Iniesta açıkladı
Habere Git

Eşi Shakira ile ayrılmıştı

Öte yandan İspanyol futbolcu son dönemde özel hayatı ile gündeme gelmişti. Eski eşi Shakira ile yaşadığı olaylarla gazete manşetlerini bir hayli meşgul eden Pique, Barcelona'da da fazla forma şansı bulmuyordu.

Senin için hazırladığımız haberler