Barcelona’da ilk hedef Sergio Aguero

11.03.2021 - 12:22 | Son Güncellenme: 11.03.2021 - 12:26

Barcelona'da yeni seçilen yönetim golcü eksikliği sorununa el attı. Katalanlar, Lionel Messi'nin milli takımdan arkadaşı olan Manchester Cityli golcünün transferi için harekete geçti. İşte detaylar...

Barcelona’da ilk hedef Sergio Aguero

Barcelona’da hafta sonu yapılan seçimle göreve gelen Joan Laporta yönetimi transfer çalışmalarına başladı. Atletico Madrid’e satılan Luis Suarez’in yerini bir türlü dolduramayan Katalanlar, gözünü dünyaca ünlü bir santrfora çevirdi. 

City ile sözleşmesi bitiyor

Barça, Manchester City’nin golcüsü Sergio Aguero için temasa geçti. İngiliz kulübü ile sözleşmesi bu sezon sona erecek olan Aguero’nun takımda kalıp kalmayacağı henüz netlik kazanmamıştı.

Transferde Messi faktörü

Tyc Sports'un haberine göre Barcelona, Lionel Messi’nin de Arjantin Milli Takımı’ndan yakın arkadaşı olan 32 yaşındaki yıldızı transfer etmeye çok istekli görünüyor. Katalanlar, Aguero’yu ikna etmek için de Messi kozunu kullanmayı düşünüyor. Nitekim Arjantinli yıldız da Luis Suarez’in gönderilişini hiçbir zaman anlayamadığını belirterek takımdaki golcü sorununa vurgu yapmıştı. 

Sergio Kun Aguero bu sezon Manchester City forması ile sakatlıklardan dolayı yalnızca 11 maça çıkıp 2 gol atabildi. Ancak yine de teknik direktör Pep Guardiola’nın tecrübeli forveti takımda tutmak istediği ifade ediliyor.

Alaba Barcelona'da haberlerine yalanlama

Öte yandan adı Barcelona ile geçen David Alaba cephesinden söylentilere yalanlama geldi. Avusturyalı savunma oyuncusunun menajeri, Bayern Münih ile sözleşmesi bitecek olan 28 yaşındaki futbolcunun Barcelona'yla anlaşma yaptığını yalanladı.

Senin için hazırladığımız haberler