Barcelona'da Xavi Hernandez kuralları geldi!

10.11.2021 - 00:19 | Son Güncellenme: 10.11.2021 - 00:31

Barcelona'da Ronald Koeman sonrası takımın başına getirilen takımın efsane futbolcularından Xavi Hernandez, kurallarıyla birlikte geldi.

Barcelona'da Xavi Hernandez kuralları geldi!

AJANSSPOR - HABER

La Liga'nın güçlü ekibi Barcelona, teknik direktör Ronald Koeman'ın aldığı istikrarsız sonuçlardan sonra takımın başına efsane futbolcularından Xavi Hernandez'i resmen getirdi. Katalan temsilcisine imza atan Xavi, kurallarıyla birlikte geldi.

İşte Barcelona'nın yeni teknik direktörü Xavi Hernandez'in belirlediği o kurallar

Futbolcular bir buçuk saat önce tesislere gelecek

  • Oyuncular; kahvaltı, antrenman hazırlığı ve bireysel çalışmalar için belirlenen vakitten bir buçuk saat önce tesislere gelecek. Antrenör ekibi ise 2 saat önce tesislerde bulunacak..

Diyet programı uygulanacak

  • Oyuncular, yemeklerini bir beslenme uzmanının gözetiminde tesislerde yiyecek. Uygun bir diyet programı uygulanacak ve sakatlıklardan kaçınılacak..

Kural ihlali yapan oyuncular, ağır cezalara maruz kalacak

  • Xavi, Luis Enrique'nin kulüpten ayrılığı sonrasında kaldırılan ceza sistemini de geri getirdi. Kural ihlali yapan oyuncular, ağır cezalara maruz kalacak.

Oyuncular, maçtan 48 saat önce evlerinde bulunacak

  • Oyuncular, maçtan 48 saat önce evlerinde bulunacak. Bu kural, oyuncuların fiziksel olarak en üst seviyede kalması için konuldu..

Şehir dışı, izne tabi olunacak

  • Oyuncuların futbol dışı faaliyetleri de kontrol altına alındı. Boş zamanlarında şehir dışına çıkmak isteyen isimler, teknik heyetten izin almak zorunda olacak..

Elektronik scooter kullanmak yasak

  • İçerisinde risk barındıran eğlenceler yasaklandı. Oyunculara özellikle sörf yapma ve elektronik scooter kullanma yasağı getirildi..

İyi bir imaja sahip olunacak

  • Son olarak oyunculardan iyi bir imaja sahip olmaları ve insanlara örnek bir tavır sergilemeleri istendi..
Senin için hazırladığımız haberler