Barcelona’dan Agüero atağı!

20.02.2021 - 17:09 | Son Güncellenme: 20.02.2021 - 17:17

Dış haberler… İspanya La Liga devi Barcelona’da, önümüzdeki transfer döneminde ilk hedef, Manchester City’nin Arjantinli yıldızı Sergio Agüero olarak belirlendi. İşte detaylar…

Barcelona’dan Agüero atağı!

AJANSSPOR-DIŞ HABER

İspanya La Liga’nın ve dünyanın en büyük kulüplerinden biri olan Barcelona, bu sezonki kötü sonuçları bir an önce unutmak istiyor.

Bu sezon Barcelona, ligde Atletico Madrid ile Real Madrid'in ardından 3. sırada bulunurken, UEFA Şampiyonlar Ligi son 16 turu ilk maçında da evinde Fransız temsilcisi Paris Saint-Germain'e 4-1 mağlup oldu ve Şampiyonlar Ligi’nde çeyrek final umutları azaldı.

Messi’yi takımda tutabilir

Mundo Deportivo’nun haberine göre, Katalan ekibinin transferdeki ilk hedefi ortaya çıktı. Barcelona, Manchester City ile sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan ve bu sezon İngiliz ekibinde yeterli süre bulamayan Sergio Agüero'yu takıma katmak istiyor. Vatandaşı Agüero'nun da gelişiyle Messi'nin takımda kalma ihtimalinin yükseleceği öne sürülüyor.

Tek hedef Agüero değil

Aynı haberde, Barça’nın hedefinin sadece Agüero olmadığı belirtilirken, İspanyol ekibinin, Memphis Depay, Romelu Lukaku ve Lautaro Martinez gibi isimlerle de ilgilendiği iddia ediliyor.

Sergio Agüero istatistikleri

32 yaşındaki tecrübeli Tangocu, kariyerinin en az gol attığı dönemlerinden birini yaşıyor. Yıldız futbolcu bu sezon Manchester City forması ile, 5’i Premier Lig, 3’ü Şampiyonlar Ligi ve 1’i de EFL Carabou Cup olmak üzere toplamda 9 maça çıkarken, yalnızca 2 gol kaydedebildi.

Arjantinli oyuncu kariyeri boyunca, 647 maçta sahada görev alırken, 374 gol attı ve 119 asist kaydetti.

Senin için hazırladığımız haberler