Barcelona'dan teknik direktör harekatı! Yeni aday...

22.05.2024 - 21:43 | Son Güncellenme: 22.05.2024 - 21:47

Xavi'nin ayrılacağı iddialarından sonra teknik direktör arayışlarını hızlandıran İspanyol temsilcisi Barcelona'da yeni aday Almanya'dan. İşte detaylar...

Barcelona'dan teknik direktör harekatı! Yeni aday...

AJANSSPOR-HABER

İspanyol basınından Mundo Deportivo'nun haberine göre La Liga ekiplerinden Barcelona, Hansi Flick'e teklif götürmeye hazırlanıyor. 

Hansi Flick, Barcelona'yı bekliyor

Habere göre Barcelona'dan Xavi'nin ayrılığı sonrası Chelsea'den gelen teklifi reddeden Hansi Flick, sezon sonunda Barcelona için hazırda bekliyor.

Barcelona'nın korkulu rüyası oldu

2020 yılında Şampiyonlar Ligi çeyrek finalinde Bayern Münih'te teknik direktörlük yaptığı dönemde Barcelona'ya rakip oldu. Pandemiden dolayı Lizbon'da seyircisiz oynanan maçta 8-2'lik sansasyonel bir galibiyet alan Bayern Münih, Barcelona'nın o dönem büyük bir tepki çekmesine sebep oldu.

O sezon takımı ile birlikte 8 yıl sonra Şampiyonlar Ligi'ni kazanan Flick takımıyla birlikte 2,53'lük puan ortalaması tutturdu. 2021 yılında Bayern Münih ile yollarını ayıran Flick, sonrasında Almanya milli takımı ile sözleşme imzaladı. Burada 1,72'lik puan ortalaması yakalayan Flick, sağlık sorunları sebebiyle teknik direktörlüğüne ara verdi.

Senin için hazırladığımız haberler