Barcelona'nın yeni teknik direktörü resmen açıklandı!

19.08.2020 - 12:49 | Son Güncellenme: 19.08.2020 - 12:53

Katalan ekibi Barcelona, Setien sonrası göreve kulübün bir parçası olarak gördüğü Ronald Koeman'ı getirdi. Koeman ile kaç yıllık sözleşme yapıldı? Tüm detaylar...

Barcelona'nın yeni teknik direktörü resmen açıklandı!

DIŞ HABER-AJANSSPOR

Şampiyonlar Ligi'nde Bayern Münih'e karşı 8-2 kaybettikten sonra sert eleştirilere maruz kalan Barcelona'da Quiqe Setien dönemi sona erdi. Barcelona'nın yeni teknik direktörü Ronald Koeman oldu.

Setien gitti, Koeman geldi

Katalan ekibi Barcelona, tarihi Bayern Münih hezimeti sonrasında radikal kararlar almaya başladı. Barcelona, Setien'in görevine son verdi. Eski oyuncuları ve yardımcı antrenörü Ronald Koeman ile anlaşmaya varıldığı resmi olarak duyuruldu.

Barcelona, Koeman ile 2 yıllık sözleşme yaptı

Barcelona, Koeman ile yapılan anlaşmanın 2 yıllık olduğunu açıkladı. Resmi internet sitesinden yapılan açıklamada, Koeman'ın daha önce Barcelona'ya verdiği hizmetler hatırlatıldı ve 'bol deneyimli bir teknik adam' ifadesi dikkati çekti. 

Koeman'ın çalıştırdığı takımlar hangileri?

57 yaşındaki Hollandalı çalıştırıcı, teknik adamlık kariyerine 1997-98'de Hollanda Milli Takımı'nda yardımcı antrenör olarak başlamıştı. Hemen sonrasında Barcelona'da yardımcı antrenörlük yapan Koeman, sırasıyla Vitesse, Ajax, Benfica, PSV, Valencia, AZ Alkmaar, Feyenoord, Southampton, Everton ve Hollanda Milli Takımı'nda görev yaptı.

Senin için hazırladığımız haberler