Barcelona'ya Premier Lig'den transfer!

14.05.2021 - 16:03 | Son Güncellenme: 14.05.2021 - 16:10

Katalan ekibi Barcelona, Manchester City'den transfer yapmaya hazırlanıyor. Katalan basını, Barcelona'nın yeni transferini açıkladı. İşte detaylar...

Barcelona'ya Premier Lig'den transfer!

DIŞ HABER - AJANSSPOR

Gelecek sezon için transfer çalışmalarını sürdüren Barcelona ile ilgili bir transfer iddiası ortaya atıldı. Katalan gazeteleri, Barcelona'nın Manchester City'de oynayan Sergio Agüero ile anlaşmaya vardığını öne sürdü.

Agüero gelecek sezon Barcelona'da

Barcelona, gelecek sezonun ilk transferini yaptı. Mundo Deportivo ve La Vanguardia'da yer alan haberlere göre 33 yaşındaki Agüero kariyerine Barcelona'da devam edecek. 

Transfer, Şampiyonlar Ligi finali sonrasında açıklanacak

Arjantinli futbolcunun transferi, 29 Mayıs'ta Manchester City ile Chelsea arasında oynanacak Şampiyonlar Ligi maçının ardından açıklanacak. 

Real Madrid'de daha az kazanacak

Yine habere göre; Manchester City'den haftalık 250 bin sterlin kazanan yıldız oyuncu, Real Madrid'de 150 bin sterline oynayacak. 

City tarihine geçti

2011'de Etihad Stadyumu'na adım atan Sergio Agüero, 10 yıllık serüveninde 258 golle Manchester City tarihinin en golcü futbolcusu konumunda bulunuyor. Yıldız futbolcu bu süreçte 5 Premier Lig şampiyonluğu yaşadı.

Senin için hazırladığımız haberler