Barcelona - Rayo Vallecano 0-1 (MAÇ SONUCU - ÖZET)

25.04.2022 - 00:44 | Son Güncellenme: 25.04.2022 - 00:55

La Liga'nın 24. hafta erteleme maçında Barcelona konuk ettiği Rayo Vallecano'ya 1-0 mağlup olurken tarihinde ilk kez Camp Nou'da üst üste 3 maç kaybetti.

Barcelona - Rayo Vallecano 0-1 (MAÇ SONUCU - ÖZET)

İspanya La Liga'da 24. hafta erteleme maçında Barcelona ile Rayo Vallecano karşı karşıya geldi. Barcelona karşısında konuk ekip Rayo Vallecano maçı 1-0 kazanırken, galibiyeti getiren gol 7. dakikada Alvaro Garcia'dan geldi.

Barcelona tarihinde ilk kez Camp Nou'da üst üste 3 maç kaybetti

Bu mağlubiyet aynı zamanda Katalan ekibinin olumsuz anlamda tarihine geçti. Barcelona, tarihinde ilk kez Camp Nou'da üst üste 3 maç kaybetti. Barcelona UEFA Avrupa Ligi'nde evinde konuk ettiği Frankfurt'a 3-2 mağlup olurken La Liga'da da Cadiz'e 1-0'lık skorla boyun eğmişti. Bu gece Rayo Vallecano'ya yine 1-0 kaybeden Barcelona tarihinde ilk kez Camp Nou'da üst üste üç yenilgiyi yaşadı.
 

İlgini Çekebilir
Barcelona Wolfsburg maçı tarihe geçti
Habere Git

Real Madrid'e bir puan yetiyor

Bu mağlubiyetten Barcelona 63 puanda kaldı ve lider Real Madrid'in 15 puan gerisinde 2. sırada yer aldı. Rayo Vallecano ise 40 puana yükseldi. Real Madrid kalan beş maçtan bir puan bile çıkarsa La Liga'da şampiyonluğunu ilan edecek. Gelecek maç Barcelona sahasında Mallorca ile karşılaşacak, Rayo Vallecano ise Real Madrid'i konuk edecek.

Senin için hazırladığımız haberler