İlker Püren, Galatasaraylı Barış Alper Yılmaz hakkında konuştu

16.12.2021 - 08:55 | Son Güncellenme: 16.12.2021 - 12:42

Teknik direktör İlker Püren, eski öğrencisi Barış Alper Yılmaz'ın Galatasaray'daki performansını değerlendirdi. Detaylar haberimizde...

İlker Püren, Galatasaraylı Barış Alper Yılmaz hakkında konuştu

AJANSSPOR-

Son olarak Ankara Keçiöregücü'nde görev alan teknik direktör İlker Püren, Galatasaray'da forma giyen eski öğrencisi Barış Alper Yılmaz ile ilgili açıklamalarda bulundu.

'G.Saray, Barış'tan iyi performans almak istiyorsa...'

Radyospor'da Oleycom'un sunduğu Anadolu Ateşi programında Salim Manav'a konuşan İlker Püren, "Barış Alper'in Keçiörengücü'ndeki performansı oynadığı bölgede bizim isteklerimizi en uygun şekilde yerine getirmesiyle ilgili bir süreç. Barış Alper de bu işi çok istedi. Galatasaray ile Keçiörengücü'nün oyun yapısı arasında bazı farklılıklar gözlemliyorum. Barış Alper çizgiyi çok iyi kullanan, bir-iki metre mesafede çok iyi çalım atan ve topu çok iyi ceza sahasına gönderen oyuncuyken, şimdi Galatasaray'da 4-3-3'te santrfor gibi oyunu yönlendiren bir oyuncu gibi görünüyor. Galatasaray, Barış'tan iyi performans almak istiyorsa onu çizgide kullanmalı. Barış şu anda seviyesinin yüzde 50'si ile oynuyor." ifadelerini kullandı.

13 maçta görev aldı

Yaz transfer döneminde Ankara Keçiörengücü'nden Galatasaray'a transfer olan 21 yaşındaki futbolcu bu sezon sarı kırmızı takımda 5'i ilk 11, 13 maçta görev aldı ve 393 dakika sahada kaldı.

Senin için hazırladığımız haberler