Barış Başdaş, Hannover'le ne zaman maça çıkacak?

14.08.2020 - 16:27 | Son Güncellenme: 14.08.2020 - 16:36

Hannover 96, Barış Başdaş transferini Karagümrük'ten bedelsiz bir şekilde gerçekleştirmişti. Antrenmanlarda istekli bir görüntü ortaya koyan oyuncu, hazırlık maçlarını bekliyor. Hannover'i çalıştıran Kenan Koçak, Barış Başdaş'ı hazırlık maçında oynatacak mı?

AJANSSPOR-HABER

TFF 1. Lig’de son olarak Karagümrük forması giyen Barış Başdaş, Alman ekibi Hannover 96’ya transfer oldu. Barış Başdaş, Kenan Koçak’ın teknik direktörlüğünü yaptığı Hannover’de antrenmanlara çıkmaya başladı. Pekiyi Barış Başdaş hazırlık maçlarıda oynayacak mı? Detaylar haberimizde...

Barış Başdaş, Hannover ile sahaya çıkmaya hazırlanıyor

Hannover 96, Cumartesi günü gerçek bir test maçına çıkacak ve Hollanda 2. Lig ekiplerinden Roda ile karşı karşıya gelecek. Koronavirüs salgını sebebiyle maça hiçbir taraftar gidemeyecek.

Amaç bu dönemi en iyi şekilde geçirmek

Teknik patron Kenan Koçak, sezon öncesi dönemi en iyi şekilde geçirmek istediklerini söylüyor. Koçak, takımı hem fiziksel hem de mental anlamda hazırlamaya gayret ediyor.

Barış Başdaş bedelsiz bir şekilde transfer edilmişti

Karagümrük’ten bedelsiz olarak transfer edilen ve Hannover'de sıcak bir şekilde karşılanan Barış Başdaş ile Köln’den kiralanan Kingsley Schindler’in de bu maçlarda şans bulması bekleniyor.

Hannover’in yeni transferi Barış Başdaş hangi takımlarda oynadı?

30 yaşındaki defans oyuncusu Barış Başdaş, geride bıraktığımız sezon Karagümrük’te 25 maçta 1815 dakika süre aldı ve 1 gol 1 asistlik performans sergiledi. Barış Başdaş daha önce Gençlerbirliği, Alanyaspor, Kardemir Karabükspor, Göztepe ve Kasımpaşa formalarını da giymişti.

Senin için hazırladığımız haberler