Başakşehir - Antalyaspor maçı ne zaman, canlı skor, hangi kanalda!

15.12.2017 - 23:59 | Son Güncellenme: 15.12.2017 - 23:59

Süper Lig İlhan Cavcav sezonunun 16. Hafta mücadelesinde Medipol Başakşehir evinde Antalyaspor’u konuk edecek. 17.12.2017 Pazar günü saat 14.00’te oynanacak mücadeleyi hakem Barış Şimşek yönetecek.

 

Başakşehir’in ilk 11’i!

Volkan Babacan, Junior Çaiçara, Joseph Attamah, Alexandru Epureanu, Gael Clichy, Emre Belözoğlu, Gökhan İnler, Kerim Frei, Marcio Mossoro, Edin Visca, Mehmet Batdal

Antalyaspor'un ilk 11’i:

Ferhat Kaplan, Ondrej Celutska, Diego Angelo, Chico, Sakıb Aytaç, William Vainqueur, Charles, Emre Güral, Maicon, Deniz Kadah, Samuel Eto'o

 

 

Medipol Başakşehir - Antalyaspor maçı hangi kanalda?

Maç Digiturk üzerinden beIN Sports HD 1 kanalından naklen yayınlanacak.

İki takımın ligdeki durumları

Son lig maçında Sivasspor’a 1-0’lık skorla kaybeden liderlik koltuğunda bir hafta kaldıktan sonra yerini Galatasaray’a kaptırdı. İstanbul ekibinde Emmanuel Adebayor ve Mahmut Tekdemir sarı kart cezaları nedeniyle bu maçta forma giyemeyecek. Aurelien Chedjou ve Eljero Elia’nın da sakatlıkları devam ediyor.

’da ise hafta içinde başkan Ali Şafak Öztürk görevi bırakmıştı. Leonardo’nun ayrılmasının ardından takımı altyapı sorumlusu David Badia çalıştırıyor. Takımın önemli isimlerinden Samir Nasri sakatlığı nedeniyle ilk yarıyı kapattı. Djourou, Danilo, Sandro, Eto’o, Boffin gibi isimlerin de sakatlıkları dolayısıyla bu maçta süre almaları beklenmiyor.

Senin için hazırladığımız haberler