"Başakşehir haklı bir beraberlik aldı"

02.11.2017 - 23:19 | Son Güncellenme: 02.11.2017 - 23:19

AJANSSPOR - Hoffenheim Teknik Direktörü Julian Nagelsmann, Medipol Başakşehir ile 1-1 berabere kaldıkları UEFA Avrupa Ligi C Grubu maçının ardından yayıncı kuruluşa konuştu.

Nagelsmann'ın sözlerinden Ajansspor.com'un derledikleri şöyle:

"Başakşehir haklı bir beraberlik aldı. Başakşehir'in bıraktığı geniş alanları değerlendirmeyi bilemedik. 2-3 gol daha atmamız gerekiyordu. Maçın sonlarında çok fazla geriye yaslandığmız için Başakşehir de golü buldu.

Diğer maçın da 1-1 bitmesiyle herhangi bir şey değişmedi. İki maçımızı da kazanıp bir üst tura çıkmak istiyoruz"

Nagelsmann basın toplantısında ise, "İlk 45 dakika her iki takım adına iyi geçmedi. İlk golü bulduktan sonra net pozisyonlar bulduk fakat Başakşehir son dakikalarda olsa golü buldu ve beraberliği hak etti. Maç öncesine göre bir şey değişmedi. Her iki takımda gruptan çıkmak istiyorsa 6 puan almak zorunda.  Sıcağı sıcağına bir bilgi gelmedi fakat duyduğum ses kulağıma hoş gelmedi. Umarım kötü bir durum değildir. Rakibimizin sert oynadığını düşünmüyorum. Rakibimizin bize karşı abartılan gibi sert oynamadı. Abdullah Avcı'nın bugün böyle bir kadroyla çıkması beni şaşırtmadı. Onun da sakat listesi çok. Açıkçası 2-0 geriden gelip maçı çevirdiğimiz maçlarda oldu. Bunun cevabı 60. dakikadan sonra iyi oynamamız oldu" ifadelerini kullandı. 

Senin için hazırladığımız haberler