Başakşehir için Aralık garanti!

02.08.2017 - 13:13 | Son Güncellenme: 02.08.2017 - 13:13

Başakşehir için Aralık garanti!

Medipol Başakşehir,  UEFA Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turu rövanş maçında Club Brugge'u 2-0 yendi ve play-off oynamaya hak kazandı. Abdullah Avcı yönetimindeki takım böylece bu sezon Avrupa kupalarında Aralık ayını görmeyi garantilemiş olacak. Temsilcimiz, Şampiyonlar Ligi play-off turunda başarılı olursa Şampiyonlar Ligi gruplarında, play-off turunu geçemezse Avrupa Ligi gruplarında mücadele edecek. 

Medipol Başakşehir, Şampiyonlar Ligi play-off turu ile önemli bir geliri de garantilemiş oldu

Medipol Başakşehir, Şampiyonlar Ligi play-off turuna kalıp önemli bir geliri de garantilemiş oldu. Geçen sezon play-off turunda elenen takımlar 3’er milyon Euro almıştı. Play-off’u geçenlerse Şampiyonlar Ligi gelirleri dışında play-off oynadıkları için 2’şer milyon Euro almışlardı. Başakşehir, play-off’u geçip Şampiyonlar Ligi’ne kalırsa katılım payı olarak 12 milyon 700 bin Euro kasasına koymayı garantileyecek. Buna grup maçlarında galibiyet başına 1.5 milyon Euro, beraberlik başına 500 bin Euro ve yayın havuzundan pay eklenecek. 

kura 4 Ağustos Cuma

Şampiyonlar Ligi play-off turu kura çekimi 4 Ağustos Cuma günü Türkiye saatiyle 13.00’te gerçekleşecek. Kurada UEFA puanı en yüksek beş takım seribaşı olacak. İlk maçlar 15-16 Ağustos’ta, rövanşları 22-23 Ağustos’ta oynanacak. Grup kura çekimi ise 24 Ağustos Perşembe günü Türkiye saatiyle 19.00’da gerçekleşecek. Avrupa Ligi grup kura çekimi ise 25 Ağustos Cuma günü Türkiye saatiyle 14.00’te yapılacak.

Play-off turunda rakipler güçlü

ŞAMPİYONLAR LİGİ PLAY-OFF TURUNDAKİ TAKIMLAR (En yüksek beş puanlı takım seribaşı olacak):

Sevilla (İspanya) 112.999
Napoli (İtalya) 88.666
Liverpool (İngiltere) 56.192

Medipol Başakşehir, tur atlayamazsa Avrupa Ligi gruplarında mücadele edecek

Medipol Başakşehir, tur atlayamazsa Avrupa Ligi grup aşamasından devam edecek. Böylece tarihinde ilk kez Avrupa kupalarında grup aşaması görmüş olacak. 

Senin için hazırladığımız haberler